MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

19 Şubat Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

URFA'DA ZORLU PROGRAM...

1.AYAK: Yarış hayatına Elazığ pistinde 3/3 yaparak başladıktan sonra start aldığı yedi koşunun tamamında tabela içerisinde yer alıp en kötü derecesi üçüncülük olmasına rağmen, bu süreçte birincilikle buluşamayan KIRIMLI bu yarışların en etkilisi olan Ünlü Baba arkasında elde ettiği ikincilik sonrası start alacağı bu koşuda birinciliğin en güçlü adayı, günün de bankosu adayımdır.

2.AYAK: Startta kalma huyunu aza indirgemeye başlayınca başarıyı da yakalayan ABUBABAKAR henüz dört gün önce koştuğu koşudan iyi bir neticeyle ayrılan PRENSES MERAM geneli itibariyle hep iyi koşan ancak sürekli geçilecek rakipler bulan ÇELAKIL ve annesi Medvina’nın hakkını vermeye başlayan MAYDO HAN bu ayağın eşit şanslı isimleridir. Son koşusunda uzun mesafeden etkilenen SIVERDAYS ve takip atlarımdan TUBAN KAMA geniş planda değerlendirmeye alacağımız ikilidir.

3.AYAK: Hemen hemen her koşan ve ilerleyen yaşları itibariyle anlık performans düşüklükleri yaşamaya müsait safkanların mücadelesinde çok ters bir sonuç çıkabilir. Her şeye rağmen önceliği, grubun kalite safkanı BÜREBEY’e vermek istiyorum. Bu isme önlerde eşlik edecek rakiplerin varlığında, yükseklere çıkacak her bir tempoda PEKKURT ve ŞEVALABLA ikilisi devreye girecek ilk isimler olur. Bu mesafe başarılarıyla bilinen YEŞİLTAŞ Adana’dan iyi durumda gelen BABA SÖNMEZ ve çok dillendiği son yarışında beklentilerin gerisinde kalan SAĞNAKHAN dört gün arayla çıkacağı koşuda son kötü yarışının izlerini silebilir.

4.AYAK: Urfa/Adana arası mekik dokuyan ÖZNİSA tabelanın dışında kaldığı ancak bana göre yarış hayatının en parlak performansına imza attığı son yarışının ardından geleceği Urfa’da favorimdir. Grubun tecrübelisi AZRAZEYNEP ve startı iyi alabilirse SİGORTACI KIZ üçlüsü arasındaki mücadele birinciyi belirler.

5.AYAK: En yakın rakibinden 5-6 kg daha hafif sıkletle izleyeceğimiz KÜÇÜK DEMİRKIRIM bir yarışı diğerine tutmayan ancak kısa mesafelerde potansiyel atlardan biri olan AVAN son dört yarışının üçünü kazanan AZADAĞA için mesafenin kısalması handikap gibi görünse de müthiş formuyla bu açığı kapatabilir. Zor ayağı az atla geçip diğer ayaklara sermayeli gelmek isteyen yarışseverlerimiz bu isimlerle risk alabilirler. Sürprizi bu ayakta arayacak ve/veya geniş bütçeli kuponlar ise; LİDEREFE, DAMLATAŞ ve SERKANCAN sırasıyla dikkate alabilirler.

6.AYAK: Ara sonrası yarışlar gören MASTAR KIZI süratli gidecek yarış gidişatında sonlarda yapacağı ataklarla sonuca ulaşan kısrak olabilir. Sorunlarından arınan ve toparlanma sürecine giren BARBEL bu mesafelerin atı TOMS TO TOMS ve ağırlıklı olarak uzun mesafelerde başarı sağlamış EDGARDO uyum sağladığı pistte aleyhine mesafeye rağmen ön planda şans vereceğimiz isimlerden biri olmalıdır. Kapanış ayağında; OTANTİK ve CHEAT daha sonra değerlendirmeye alacağımız safkanlardır.

3///9-3-10-12-5-14///1-7-11-3-4-8///7-2-9///13-8-7-2-1-3///4-12-18-3-5-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ