MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

20 Haziran Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

''STORM OF THE CITY'' BEYAZ BAYRAK AYNA YAPAR...

1.AYAK: Yarış hayatının en etkili performansını gerçekleştirdiği son Bursa yarışının ardından soluğu Elazığ’da alan SERİN SU bu pistte start alacağı ilk koşuda uyum sorunu yaşamayacağını umarak önceliği vereceğim tay olacaktır. Adana deneyimleri hayal kırıklıkları ile sonuçlanırken Şanlıurfa deneyiminden tatminkar bir üçüncülükle ayrılan DEAN geri alınıp sorunları giderildikten sonra her yarış bir öncekinden daha iyi koşan ve artık fit duruma gelen EAGLE OF AMED bugüne dek kumaşının çok gerisinde kalsa da son yarışıyla yeniden takibime giren SANCAR HAN altılı ganyanın ilk ayağının diğer şanslı taylarıdır. Yedi ay aradan sonra yarış görüp nefes açan YENİLMEZKAAN ve daha çok çim piste yatkın pedigrisine rağmen bu rakipler yanında BASİRET geniş planda değerlendirmeye alacağımız isimlerden biri olmalıdır.

2.AYAK: Baldağı, Rojhat Kızı, Ayşe Rose ve Frenkbağı dörtlüsünün varlığında çok yüksek tempolu bir yarış gidişatına tanık olabiliriz. Olası bu gidişat ise sprinter kısraklar; BÜNYAN, BURCUTAY ve DORUGÜZEL üçlüsünü yarışın en iddialı isimleri kılıyor. İçlerinde en iyi yeri tutan kim olursa sonuca ulaşan taraf da o olacaktır. Risk almaksızın bu isimleri ayırt etmeden kuponlarımıza yazalım derim. Son yarışına 3-4 boy tereddütlü başlamasına rağmen etkili koşan SONSEVİNCEK ve beş aylık aranın ardından geri dönüşü kazanarak yapan HAYAT NUR sağlam kuponlarda yer alması gereken isimlerdir.

3.AYAK: Israrlı takibimizi boşa çıkarıyor olsa da SULTANDAN bu sıklet şartlarında yine kuponlarda yer almalıdır. Geçen senenin flaş safkanı LİDEREFE bu yıla da seri tabelalarla başlamış devamında ise 2,5 aylık araya girmişti. Geri dönüşü kazanarak yapan mesafenin formda safkanı bu ayağı az atla geçmek isteyecek kuponların olmazsa olmazıdır. Bu kez daha denk grupta KIMIZ öndeki ikilinin en ciddi rakipleri olur. Geniş bütçeli kuponlar ise; DİLAVERAĞA, KILÇIK ve ADAM sırasıyla değerlendirmeye alabilirler.

4.AYAK: Son yarışlarında benzer stilli rakiplerinden etkilenen CANGOBAK bugün önlerde daha boş kalacağı koşuda etkili bir tempo yarışı gerçekleştirebilir. Rakibini yakın takip edecek isimlerden REBER ekürisiyle birlikte KAÇ ŞERİF ve gördüğü yarış sonrası DEMİRYAYLASI ile bu ara müthiş formda olan UÇARKANAT Kv-6 Çayda Çıra Koşusunda sırasıyla dikkate alınmalıdır.

5.AYAK: Sahanın direk oynadığı her iki koşusunda da baştan sona yarışın yükünü çekip son metrelerde geçilecek rakipler bulan STORM OF THE CITY kısalan mesafede makus talihine bir son verip birinciliğe uzana taraf olur.

6.AYAK: Aprantisiyle uyum sorunu yaşamazsa BOSFORATA bu formuyla zor geçilir. Son yarışında önceki yarışlarına göre çok daha sağlıklı bir start çıkışı yapan SAGAMI her yarış birinciliğe bir adım daha yaklaşan ISTANBUL HOUSE ve henüz bu pistte birinciliği bulunmayan APALBA bilinen kalitesiyle ihmale gelmez.

10-3-4-5-6-1///6-5-2-16-10///11-2-3-4-6-7///2-1-3-8-4///11///5-9-8-11

Haberin Devamı
YORUM YAZ