MENÜ

Eray Balcı'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

16 Kasım Perşembe Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ÖZTÜRKMEN RİSK EDİLEBİLİR...

1.AYAK: Birbirinden süratli kısrakların yer aldığı altılı ganyanın ilk ayağını oluşturan 3 yaşlı dişi İngiliz taylarına mahsus Şartlı-4 koşuda yüksek tempolu gidecek yarışı sonlarda yapacağı ataklarla kazanmasını beklediğim ŞİİRSEL’e vermek istiyorum. Starttan hiç çıkmama ve çok geç çıkma huylarını aşamamasına rağmen bu pistte iyi yarışlar koşan ve son koşusunda çekilen protesto sonrası mahalli komiserler kurulunun takdiri sonrası birinci ilan edilen KARAMELEK mesafe limitleri olan kısraklardan biri olup en ideal mesafesini bulan FAIR GIRL ön tarafta aradığı sürati bulacağı koşuda sonlarda güçlü gelecek olan SARA CANDAL benzer stilli rakipleri bastırabilmesi halinde MY TITANIUM ve bütün bu rakiplerinin eksik koşması halinde devreye girebilecek isimlerden biri olan HARDY KHAN günün ilk ayağının diğer şanslı isimleridir.

2.AYAK: Etkili yarışlarını nihayet birincilikle taçlandırmayı başaran ŞÜKRANIN OĞLU son iki aydır start aldığı sekiz koşunun tamamında tabela içerisinde yer bulurken iki kez de kazanmayı başaran MIZARBEYİ Diyarbakır pistine çok kısa sürede uyum sağalan DAYI DAYI son birinciliğini elde ettiği pist ve mesafeyi bulan DÜŞEŞ ve beş aylık aranın ardından iki yarış görüp kondisyon açısından fit duruma gelen ABJARKAYA mücadelesinin birinciyi belirleyeceği düşüncesindeyim.

3.AYAK: Kocaeli, Ankara ve İstanbul derken en son tercih olan Diyarbakır pistinde beşinci startında çok net bir birincilik elde eden CANGOBAK aynı performansını yinelerse bugün de kazanan tay olur. Ayağına çok seri bir tay olan ALTUNBİR 2 start avantajını da bulmuşken kesinlikle ihmale gelmez. Atbaşı birinciliği sonrası iyi durumunu koruyan KILIÇ TUTAN ve maiden macerasına çok fiyakalı şekilde son noktayı koyan KARAPOLAT bu tayın rakipleri olur.

4.AYAK: Adana serüveninde çim pistte start aldığı ve yokları oynadığı performansını bir kenara bırakacak olursak Elazığ ve Diyarbakır pistlerinde boşu olmayan AYŞEGÜL kış sezonunun başlamasıyla çıkışa geçeceğine inandığım aygırlardan Zanjero’nun temsilcisi PRENSES MERAM ikilisinin şu an ki görüntüde rakiplerinden çok daha önde oldukları yönündedir.

5.AYAK: Bölünen maidenin 2. Altılı ganyanın bu ayağına denk gelen kısmının günün en denk mücadelelerinden biri olduğunu düşünüyorum. Son yarış performansları, dereceleri, yarış hazırlıkları ve piste uyumluluk denklemlerini birleştirdiğimiz zaman; ARSEBÜK, YALAZGÜZELİ, DİKKATKAYA, MATRAOĞLU ve ÜÇMAYIS rakiplerinden bir adım daha öne çıkan isimler oluyor. Bütçemiz dahilinde bu tayları sırasıyla kuponlarımızda değerlendirelim derim.

6.AYAK: Yarış hayatları süresince kazanma konusunda hep sıkıntı yaşamış isimlerin mücadelesinde, son yarışlarında çok daha sert rakipler yanında tatminkar neticeler elde eden ÖZTÜRKMEN birinciliğin en güçlü adayı olup, günün bankosu olarak değerlendirmeye alacağımız isim olabilir. Rakip arayan okurlarımız; BİRCAN GÜLÜ ve HASAN BABA ikilisini dikkate alabilirler.

13-12-4-3-2-11///2-5-4-10-6///1-4-3-6///3-4///1-10-8-6-9///1-13-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ