MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

25 Şubat Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ADANA'DA TEKSİZ ALTILI...

1.AYAK: Anne kan hattı İlgibüke kaynaklı uzayan mesafelerde eksik koşan, kısalan her mesafede ise çok daha etkili olmayı başaran PİRSUSLU son yarışına oranla 200 mt. daha kısalan mesafede bu kez çıktığı gibi bitirebilir. Genelde iyi koşup çok zor kazanan SER EMİR ilgililerinin apranti tercihi sonrası kilo düşerek koşacağı bu koşuda şanssızlığına son vermeye çalışacak olup, aprantisiyle uyum sorunu yaşamaması halinde ilk ayağın en iddialı isimlerinden biri olur. Aynı rakiplerle karşılaştığı koşuyu kazanırken hiç zorlanmayan BREDELAL bugünün de olmazsa olmazıdır. İlk ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlar için bu üçlü yeterli olur. Bütün bu rakiplerinin eksik koşması halinde, çok iyi durumuyla APASBEY ve sekiz ayı bulan birincilik hasretine rağmen mesafenin kısalmış olmasıyla MOSKOVAATEŞİ ikilisi devreye girer.

2.AYAK: Yaklaşık beş aylık aranın ardından pistlere geri döndüğü koşusunda takibime giren COYOTE FLY o yarışının biraz daha üstüne koyabilmesi halinde bugünün kazananı olur. Tutulan taylardan biri olduğu ilk yarışı hayal kırıklığı ile sonuçlanmış olmasına rağmen bu piste yatkın kan hattıyla SEMPRE PRIMA kısa bir süre ara veren ancak idman pistinde çok iyi görünen BIG VICTORY rakibi gördüğüm taylardır. İlk yarışında fazlaca üzülmeden bir yarış gören Zanjero/Berraksu orjinli LONDRA bugünün sürprizini gerçekleştirebilir.

3.AYAK: Muhtemelen yarışın temposunu belirleyecek isim olan AKUSTİK özellikle yarışın ilk metrelerini idareli geçebilirse bugünün kazananı olabilir. Işkınat gibi mesafeye yatkın bir safkanın anne kardeşi olan ÖZAYBERK ve son yarışına oranla bugün daha denk rakipleri bulan ÇIRAK yazarak bu ayağı geçebiliriz. Henüz kumaşının hakkını veremiyor olsa da Karaeser gibi kalitenin anne kardeşi olan BAYÇINAR sürprizde değerlendirilebilir.

4.AYAK: Bu pistte benzer mesafede start aldığı son dört yarışının üçünü kazanıp, birinden ikincilikle ayrılmayı başarmış LADY TULPAR ve kalitesi tartışılmaz olan PERHANE ara sonrası sorunlarını aşmış olsa da fazlalıklarını attıktan sonra gerçek kimliğine bürünecektir. Yarışı koşturduğumuz zaman, önlerde boş kalacağı rakipler yanında KIRDERE ihmale gelmez.

5.AYAK: Aynı mesafede start aldığı koşuda, yarış boyunca Dilber Gülü’nün preslerine maruz kalmasına rağmen birinciliğe uzanan BİLBİLAN kardeşim Taylan’ın da şanssızlığına son vermiş oldu. Temennim ve görüşüm bugün de kazanacağı yönündedir. Ancak sıklet şartları bugün için ağır olması nedeniyle yanına; ŞELALE, GÜLRUH HATUN ve BÜNYAN yazalım derim.

6.AYAK: Yarış kariyerlerinin ilk deneyimlerini yaşayacak olmalarına rağmen çok hazır taylar olduklarını bildiğim QUASAR ve WAIT WITH HOPE ikilisiyle nihayet etkili bir yarış koşmayı başarmış LORD COMMANDER kapışmasının birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

1-2-6-5-3///5-13-1-11///1-3-6-5///6-5-3///1-8-2-3///11-13-9

Haberin Devamı
YORUM YAZ