MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

24 Şubat Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

GÜZEL ''DIDONATO''

1.AYAK: Bu pistte 1900 mesafesinde start aldığı ve bana göre yarış kariyerinin en kötü performansını gerçekleştirdiği son yarışını kesinlikle ölçü almadığım OCEAN SERAPH bu denli uygun rakipler yanında favorimdir. Yaklaşık 3,5 aylık aranın ardından pistlere kazanarak geri dönen PIRGOS ve sahanın dilinde olduğu son yarışını ikincilikle tamamlarken konuşulanları boşa çıkarmayan DREAM FAIRY altılı ganyanın ilk ayağında favorinin en ciddi rakipleri olur. Bu kez rakiplerine kilo verecek olan DIAMOND DASH bu mesafeleri seven WIND OF HAEVEN toparlanan görüntüsüyle
CANPETEK dişilere mahsus koşuyu rahat izlemek isteyen kuponlarda yer alması gereken diğer kısraklardır.

2.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyiminde çok hazır bir rakibe (Vancouver) denk gelen DIDONATO tırnaklarının ucunda göründüğü son idman pisti görüntüsü sonrası start alacağı bu koşuda maiden macerasına son verip, yeni bir maceraya başlayacaktır.

3.AYAK: Hemen hemen her yarış farklı bir jokeyle start alıyor olmasına rağmen 1200-1500 mesafelerinde istikrarlı çizgisinden ödün vermeyen BİLDENHAN bugünün de an şanslı safkanıdır. Ancak 1400 mesafesinde karşılaştıkları son koşularında, eşit sıklet şartlarında rakibine çok zor anlar yaşatırken beğenimi kazanan PİRSUS bugün mesafenin 200 metre daha kısalmasıyla seri stilinin avantajıyla bir çırpıda bitirebilir. Bu ikilinin yüksek sürati ise PARPALİ ve GÖKKURT ikilisini bir anda yarışın iddialıları yapabilir. Uzun aradan sonra bir yarış gören KIRIM BEYİ ve yarış gidişat odaklı BAŞPEHLİVAN geniş planda ihmale gelmez.

4.AYAK: Çim pistte Cankardeşler ve Karaüzüm, kum pistte ise yine Cankardeşler ve Yılmabaşar gibi safkanların hakimiyet kurduğu jenerasyonda bu rakipler yanında bile söz sahibi olmayı başarmış AŞEMEZ daha önce iki kez üçüncü kaldığı Yeşiloba Koşusunda bu kez kazanan taraf olabilir. Ancak geçen hafta Yılmabaşar kaşsısında da kazanır olarak önerdiğim ATASOY’u yarış kariyerinin zirvesinde olduğu şu günlerde karşımıza almanın çok doğru bir karar olmayacağı kanaatindeyim.

5.AYAK: Kumun iyilerinden Hammurabi ile anneden kardeş olan ADANALI SEVDAM çok fazla üzülmeden gördüğü yarışının ardından, bugün daha kondisyonlu gireceği koşuda öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Bu pistte 1200/1.17…. 1400/1.31 net koşabilen ULRIKE ve takibimdeki taylardan biri olan PERFECT CANDAL bugün iyi bir yarış başlangıcı ile liderliği alabileceği koşuyu çıktığı gibi bitirebilir. Yüksek ikramiye hedefleyen kuponlar; DOG FENG ve ELEVEN ELEVEN ikilisini değerlendirmeye alabilirler.

6.AYAK: Gürsu gibi kalitenin anne kardeşi olduğunu belli eden yarışları ile ELABARS özellikle hemcinsleri yanında fark yaratan kısrak olabilir. Kum pistte geriye dönük performanslarına baktığımız zaman ne denli istikrarlı bir isim olduğunu gördüğümüz PRENSES ASLI son yarışına anlam veremediğim DOMATES GÜZELİ ve günün kapanış ayağı için yeterli gördüğüm kısraklardır. Yeri olan ve bu ayakta sürpriz arayan yarışeverlerimize; GEÇGELANNA, UMUTÇİÇEĞİ ve ARAYEKYİ öneririm.

1-3-12-5-11-4///3///1-9-3-6-7-4///1-2///1-12-8-3-4///5-10-4-6-14-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ