MENÜ

e-Devlet maske başvurusu nasıl, nereden yapılıyor? E-devlet maske başvuru kaç kişi yapabiliyor?

e-Devlet maske başvurusu nasıl yapılıyor? E-devlet maske başvuru kaç kişi yapılıyor? İşte milyonlarca vatandaş bu soruların cevaplarını arıyor. Corona virüs etkisini göstermeye devam ederken alınan tedbirler artırılıyor. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği ücretsiz maske dağıtımına ilişkin açıklama da geldi. e-Devlet üzerinden ücretsiz dağıtılacak olan maske sipariş sayfası kullanıma açıldı. Peki büyük bir heyecanla araştırılan e-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretsiz maske kimlere, nerede kaç tane veriliyor? e-Devlet ücretsiz maske ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

e-Devlet maske başvurusu nasıl, nereden yapılıyor? E-devlet maske başvuru kaç kişi yapabiliyor?

Son dakika haberi... Türkiye'nin corona virüsle mücadelesinde her geçen gün yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı kapsamı genişletilirken, toplu taşıma ve marketlere maskesiz girmek yasaklandı. e-Devlet aracılığıyla ücretsiz maske alımı yapılabileceği duyuruldu. Milyonlarca vatandaşımızı merakla beklediği ücretsiz maske dağıtımına ilişkin önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. e-Devlet aracılığı ile vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

E-devletten maske başvurusu nasıl yapılır?

Kısaca e-devletten maske başvurusu nasıl yapılır onu anlatmaya çalışacağız. Öncelikle https://basvuru.turkiye.gov.tr/ adresine tıklamanız gerekiyor. Sonra maske başvurusu yapılacak sayfa açılacak. Burada "Bu hizmeti kullanarak kendiniz ve aynı hanede bulunan aile bireyleriniz için 20 yaş üstü ve 65 yaş altı olmak koşuluyla ücretsiz maske talebinde bulunabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

E-DEVLET MASKE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

e-Devlet maske başvurusu nasıl, nereden yapılıyor E-devlet maske başvuru kaç kişi yapabiliyor

Not: 3 katlı 5 adet cerrahi maske talebi için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir." ifadeleri yer alıyor...

Maske talebi nasıl yapılır?

Maske talebini yapmak için öncelikle TC kimlik numaranızı girmeniz gerekiyor. Ardından isim soyisim girerek ilerliyorsunuz. Aile Bireyleri Bilgileri'ni de yine bu kısımdan ekleyebilirsiniz. (+) Aile bireyi yazan yere tıklayarak dilediğiniz kadar ailenizden kişiyi ekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

e-Devlet maske başvurusu nasıl, nereden yapılıyor E-devlet maske başvuru kaç kişi yapabiliyor



İletişim bilgileri bölümü...

Buraya öncelikle cep telefonu ya da ev telefonu numaranızı yazıyorsunuz. Daha sonra maskelerin size ulaşması için açık adresinizi düzgün bir şekilde girmeniz gerekiyor. Ayrıca güvenlik sorusuna doğru cevap vermeniz gerekecek. Bu arada Girdiğiniz Bilgiler ile Alabileceğiniz maske adeti otomatik olarak belirlenecek.

Ücretsiz maske temini için, aile üyelerine ait bilgileri http://basvuru.turkiye.gov.tr adresindeki formda doldurmanız yeterli olacak. Vatandaşlarımızın her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Maskeleriniz, PTT Kargo ile ücretsiz olarak adresinize getirilecektir.

e-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır?

Ajanslara son dakika olarak düşen haberin ayrıntılarına göre ücretsiz maske dağıtımı başlıyor. Ücretsiz maske temini için maske.epttavm.com adresine giriş yapılıyordu. Son dakika değişikliğinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak.

Ücretsiz maske temini için http://basvuru.turkiye.gov.tr adresine giriş yapabilirsiniz Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

YORUM YAZ