MENÜ

Enzo Perez kimdir, kaç yaşında? Trabzonspor'un yeni transferi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Berat Özdemir'in ardından River Plate forması giyen Enzo Perez ile her konuda anlaşmaya vardı. Peki, Enzo Perez kimdir, kaç yaşında? Enzo Perez ile ilgili bilinmeyenler ve oyuncunun kariyeri hakkında bilgiler burada...

Enzo Perez kimdir, kaç yaşında? Trabzonspor'un yeni transferi!

Trabzonspor bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili kulüp River Plate forması giyen orta saha Enzo Perez ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Peki, Enzo Perez kimdir, kaç yaşında? Enzo Perez ile ilgili bilinmeyenler ve oyuncunun kariyeri hakkında bilgiler burada...

Haberin Devamı

Enzo Perez kimdir?

22 Şubat 1986 doğumlu olan 1.79 boyundaki Arjantinli oyuncu ön libero mevkisinde forma giyiyor. Futbola Godoy Cruz'da başladı. Daha sonra 2011'de 2.4 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer oldu. Bir süre Estudiantes forması giyen Arjantinli oyuncu 2015 yılında rekor bedelle 25 milyon Euro'ya Valencia'ya transfer oldu. 3 sezon Valencia forması giyen Enzo Perez daha sonra bir kez daha ülkesi Arjantin'e döndü. Son 4 yıldır River Plate forması giyen 34 yaşındaki orta saha 22 kez Arjantin Milli Takım forması giydi. Kariyerinde 406 maça çıkan Perez'in 28 golü bulunuyor.

DÜNYA KUPASI FİNAL MAÇINDA İLK 11'DEYDİ!

2014 Dünya Kupası final maçında Arjantin milli takımının ilk 11'inde yer alan Enzo Perez, o maçta 86. dakikada yerini Fernando Gago'ya bırakmıştı.

Haberin Devamı

Bu maçın kadrosunda şimdilerde Karagümrük forması giyen Lucas Biglia da vardı eğer Enzo Perez Trabzonspor'a transfer olursa eski takım arkadaşı Biglia ile rakip olacak.

YORUM YAZ