MENÜ

Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında, nereli? Son dakika Enis Arıkan haberleri

Survivor 2020 Ramazan Özel'de ekranlara gelen Anlat Bakalım, büyük bir heyecanla takip edildi. En dikkat çeken eşleşmelerin başında ise Enis Arıkan ve Nisa Bölükbaşı geldi. Ezgi Mola ile yakın arkadaş olan Enis Arıkan, bir süredir Benimle Söyle yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Sempatik tavırları ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olan Enis Arıkan'ın kim olduğu Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında, nereli? Son dakika Enis Arıkan haberleri ve detaylar içeriğimizde.

Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında, nereli? Son dakika Enis Arıkan haberleri

Survivor 2020'de çok özel bir 'Anlat Bakalım' bölümü ekranlara geldi. Survivor yarışmacıları ünlü isimlerle eş olurken, eşleşmelerin en dikkat çekeni Enis Arıkan-Nisa Bölükbaşı ikilisi oldu. Survivor izleyicisi tarafından merak edilen Enis Arıkan'ın özel hayatı merak konusu oldu. Jet Sosyete dizisinde Tony karakteriyle büyük bir kitlenin sevgisini kazanan Enis Arıkan, O Ses Türkiye’deki performansıyla da adından söz ettirmişti. İlk kez Aynalı Tahir dizisi ile ekranlarla tanışan Jet Sosyete'deki karakteriyle ve performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Ezgi Mola ile yakın arkadaş olan Enis Arıkan, bir süredir Benimle Söyle yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor.

Haberin Devamı

Enis Arıkan kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Meslektaşları Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola ile yakın arkadaş olan Enis Arıkan, annesiyle çektiği videoalarla da sık sık gündeme geliyor.

Enis Arıkan kimdir Enis Arıkan kaç yaşında, nereli Son dakika Enis Arıkan haberleri

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı Jet Sosyete dizisinin kadrosunda yer alan Enis Arıkan, Tony karakterleriyle oldukça sevildi ve takdir topladı.

Haberin Devamı

Enis Arıkan kimdir Enis Arıkan kaç yaşında, nereli Son dakika Enis Arıkan haberleri

Genellikle Ezgi Mola ve annesiyle paylaşımlar yapan Enis Arıkan, özel hayatını gözlerden uzak yaşadığı için sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

YORUM YAZ