MENÜ

'En önemli haftamız!'

Bir Beşiktaş derbisinde daha ağları havalandıran Melo, gözünü Fener deplasmanına çevirdi. Sambacı, “Bizim için sezonun en önemli haftası başladı” dedi.

'En önemli haftamız!'

‘Kartal avcısı’ Felipe Melo, kendisinden bekleneni gerçekleştirip, Arena’daki Beşiktaş derbisinde açılış golünü atan isim oldu. Her ne kadar takımı 2-0 öne geçtiği halde maçın 2-2 bitmesi nedeniyle üzüntü yaşasa da, son haftadaki Fenerbahçe derbisi açısından değişen bir durum olmadığı için bu kaybı dert etmiyor Brezilyalı futbolcu. Twitter’daki takipçilerine mesaj gönderen Sambacı, “Herkese günaydın! Bugün bizim için sezonun en önemli haftası başladı” diyerek, Kadıköy’de şampiyonu belirleyecek olan derbinin önemini vurguladı.

Elmander’le yarışıyor

Bu sezon attığı gol sayısını 12’ye yükselterek Elmander’i yakalayan, takımın en skorer ismi Selçuk’un ise sadece 1 gol gerisinde bulunan tecrübeli futbolcu, artık yönetimden de hamle bekliyor. Bonservisi Juventus’ta bulunan Brezilyalı, Riera’yla yaşadığı kavga nedeniyle güven kaybı yaşatmıştı. Yıldız futbolcunun kariyerine bir anlamda teknik direktör Fatih Terim karar verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ