MENÜ

"En kısa sürede bina hizmete sunulacak"

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivasspor Kulübü Tesisleri'ndeki patlama sonrası hasar gören binanın, yapılacak çalışmalar sonucunda Kırmızı-Beyazlı ekibin hizmetine sunulacağını söyledi.

"En kısa sürede bina hizmete sunulacak"

Sivas Valiliği Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Ayhan, kulüp yetkilileriyle görüştü. Tesislerde önceki gün meydana gelen patlamada büyük çapta hasar gören binayı inceleyen Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Patlama sonrasında ilk etapta korkutucu bir tabloyla karşı karşıyaydık ama neticesinde herhangi bir yaralanma ve sağlık sorunu olmadı. Bu bizim için büyük bir mutluluk" dedi.

Tesisin mülkiyetinin İl Özel İdaresi’ne ait olduğunu belirten Ayhan, "Dolayısıyla arkadaşlarımız teknik olarak binanın statiğinde herhangi bir aksama, sıkıntı var mı, yok mu incelemesini yapacak. Kulübümüze gerekli teknik destek verilerek, bina en kısa zamanda Sivasspor’un hizmetine sunulacak. Görüldüğü kadarıyla çok ciddi manada statiğinin olmadığı görünüyor ama son noktaya teknik elemanlarımız karar verecek" diye konuştu.

Ayhan, binanın onarımı için görevlilerin yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Bu arada, patlamanın meydana geldiği binadaki malzemeler ile hafriyat görevlilerce dışarı çıkarılıyor.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde önceki gün akşam saatlerinde genç takımların sporcuların odalarının da bulunduğu idari binada, patlama yaşanmıştı. Mutfakta gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, A2 takım oyuncusu Batınay Ak hafif yaralanmış, tesis binasında ise büyük çapta maddi hasar oluşmuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ