MENÜ

"En iyi oyuncuları alacağız"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeni sezon için takıma katkı yapacağına inandıkları en iyi oyuncuları kadrolarına katacaklarını, bu nedenle titiz bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

"En iyi oyuncuları alacağız"

Yazıcı, Bursaspor’un yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi hem Turkcell Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğini, üç kulvarda da başarılı olabilmek için büyük bir çaba göstereceklerini vurguladı.

Bu çerçevede transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürdüklerinin altını çizen Yazıcı, "Takımımıza katkı yapacağına inandığımız en iyi oyuncuları kadromuza katacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yazıcı, basında her gün farklı bir oyuncunun isminin gündeme geldiğini, ancak bu isimlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, "Biz, imza aşamasına gelene kadar hiç bir oyuncunun ismini açıklamıyoruz. Görüştüğümüz çok sayıda oyuncu var. Sonuçlandıkça bunları kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

Bursaspor’un 2009-2010 sezonunda büyük bir başarı göstererek Turkcell Süper Lig’i şampiyon olarak tamamladığını, bu durumun kendilerine daha büyük sorumluluklar verdiğini anlatan Yazıcı, yönetim kurulu olarak bunun da bilincinde olduklarını ifade etti.

Yazıcı, hedeflerinin Bursa’yı ve Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edeceğimiz için işimiz çok daha zor. Ancak Bursaspor tüm zorlukların üstesinden gelecek güce sahiptir. Bu da şehrin tüm dinamiklerinin katkısıyla olacaktır. İnanıyorum ki Bursa şehri takımına sahip çıkacaktır. Şampiyon olduğumuzda nasıl şehirde büyük bir bayram havası yaşandıysa bu havayı devam ettirmek en büyük arzumuz. Bunu da tüm Bursa el ele vererek yapmak istiyoruz. Bu başarı tüm Bursa’nın başarısıdır."

Haberin Devamı
YORUM YAZ