MENÜ

Emre Kılınç Avrupa yolcusu mu, Caner Erkin Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

Sivasspor’un başarılı kanat oyuncusu Emre Kılınç Avrupa yolcusu mu? Galatasaray’da sözleşmesi bitecek hangi oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldı? Fenerbahçe, Caner Erkin’e bir teklif yaptı mı? Basketbol ve voleyboldan sonra hangi lig tescil edildi? İşte günün öne çıkan gelişmeleri…

Galatasaray’da sözleşmesi bitecek olan oyuncularla yapılan prensip anlaşmalarından, Sivasspor’un yetenekli ismi Emre Kılınç’ın hangi takımların radarına girdiğine, basketbol ve voleybolun ardından bir ligin daha tescil edilmesinden, Caner Erkin hakkında ortaya atılan transfer iddialarının doğruluğuna kadar sporda günün öne çıkan gelişmeleri sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

BİR LİG DAHA TESCİL EDİLDİ

Türkiye'de basketbol ve voleybolun ardından hentbol sezonu da şampiyon ilan edilmeden tescil edildi.

EMRE KILINÇ AVRUPA YOLCUSU MU?

Bu sezon Sivasspordaki performansıyla Emre Kılınç, Avrupa'dan da ilgi görmeye başladı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu için Getafe'nin devreye girdiği ve transfer şartlarını soruşturmaya başladığı öğrenildi.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Galatasaray, Fernando Muslera’nın 2021’de bitecek sözleşmesini uzatmak için Uruguaylı yıldızla prensip anlaşmasına vardı.

TRANSFER İDDİALARINA YANIT GELDİ

Caner Erkin’in menajeri transfer iddialarıyla ilgili olarak “Caner için Fenerbahçe ya da başka takımdan direkt bir teklif gelmedi. Ama Beşiktaş’tan da sözleşme yenilemek için henüz bir teklif gelmedi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ