MENÜ

Emre Güral boşa çıktı, Galatasaray atağa kalktı!

Emre Güral'ın Eskişehirspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesinin ardından, Galatasaray'ın golcü futbolcu için devreye gireceği öne sürüldü.

Emre Güral boşa çıktı, Galatasaray atağa kalktı!

Spor Toto Süper Lig takımı Eskişehirspor'da forma giyen Emre Güral, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamayla Kırmızı-Siyahlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.

27 yaşındaki futbolcunun Eskişehir macerasını sonlandırmasının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Skorer'in haberine göre, Galatasaray, Eskişehirspor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden golcü Emre Güral için girişimlere başladı.

Sarı-Kırmızılıların golcü futbolcuyu transfer ederek, önümüzdeki sezon oluşturmak istediği alternatifli kadro için önemli bir hamle yapmak istiyor.

Trabzonspor'dan ayrıldığı dönemde de Galatasaray'ın gündemine gelen ama transfer edilmeyen 27 yaşındaki futbolcunun bu sezon sergilediği performansın izleme komitesi tarafından ayrıntılı şekilde yönetime rapor edildiği ifade edildi.

Milli Takım havuzunda da düşünelen golcü futbolcunun bonservisinin olmaması da bu transferi cazip kılıyor.



EMRE GÜRAL, AYRILIKLA İLGİLİ ŞU İFADELERİ KULLANDI:

'VERİLEN SÖZLER TUTULMADI'

“Herkese merhabalar. Bugünden itibaren tek taraflı olarak sözleşmemi fes etmiş bulunmaktayım. Maalesef bu sezon bana verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Ben ona rağmen tüm gücümle katkı sağlamaya çalıştım, küsmedim etmedim. Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden nede kulüpten kimse aramadı. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı."

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

"Dün ödeme için federasyonun belirlediği ödeme gününün son günüydü beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Ben buna rağmen kulübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm."

Sakatlardan iyi haber

'BENİM DE AİLEM VAR'

"Ben uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler. Benim de bir ailem, 2 çocuğum var. Aylardır sıkıntı çekiyoruz fakat ben takıma katkı sağlamaya çalıştım. Her şeye rağmen en üst performansımı göstermeye çalıştım tutulmayan sözlere rağmen. Son 5 maçta takıma kümede kalması için hocamızın şans verdiği zamanlar en iyi şekilde mücadele ettim. Şimdi de kalan maçlarda yardımcı olmak istiyordum ama hiçkimse beni aramadı ve çözüm aramadılar. Başkan veya yöneticiler aramadı. Bu yüzden bana sözleşmeyi feshetmekten başka çare kalmadı."

'ASLA UNUTMAYACAĞIM'

"Böyle bir şeyin doğum günümde olması da ayrı bir üzücü. Bana bu zamana kadar destek olan başta Eskişehirspor taraftarı, hocalarım ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben böyle bir şeyin olmaması için mücadele verdim fakat mecbur kaldım. Herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum. Naçizane hakkım var ise hepsi helal olsun. Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u asla unutmayacağım.”



ESKİŞEHİRSPOR: ANLAŞMAYI ÇOK İSTEDİK

Eskişehirspor’un değerli futbolcularından Emre Güral artık bizimle değil.

Bir yıl önce aramıza katılan ve oynadığı futbol ile taraftarımızın beğenisini kazanan Emre Güral, bir ay önce, alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu ve bugün itibariyle artık futbolcumuz değil.

Üzüntü ile bildirmek zorundayız ki, Emre Güral’ın, Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar doğruları içermemektedir. Futbolcumuz ile uzun süredir anlaşmak için görüşmeler yürüttük. Kulübümüzün avukatı ile oyuncunun yabancı uyruklu menajerleri arasında yapılan görüşmeler, her defasında sonuçsuz kalmıştır. Kendisi, birikmiş alacakları ile birlikte menajerlerinin alacaklarını da isteyerek, bütün bu ödemelerden sonra sezon sonunda serbest kalma şartı koştu.

Kulübümüzün mali tablosu herkes tarafından bilinmektedir. Bizler, futbolcumuzun alacaklarını yapılandırmak ve taksitlendirmek istedik, ancak maalesef anlaşma için hiçbir olumlu adım atılmadı. İstediği şartlarda anlaşmamız mümkün değildi. Kulübümüzün duruşu ve anlayışıyla hiçbir şekilde bağdaşmayan “sezon sonu serbest kalma” şartı ile anlaşma yoluna gidilmesi ise tarafımızca hiçbir şekilde düşünülmemiştir.

Emre Güral’a teşekkür eder, yolunun açık olmasını dileriz…

Eskişehirspor olarak fedakârca mücadele eden futbolcularımızla birlikte mücadelemiz sürecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.

Her zaman söylediğimiz gibi, mutsuzuz, ancak umutsuz değil…

Son oynadığımız maçta olduğu gibi, terinin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcularımızla, ligde kalma mücadelemiz başarıyla sonuçlanacaktır.

Eskişehirspor camiasına duyurulur…

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Haberin Devamı
YORUM YAZ