MENÜ

Emre Belözoğlu:Daha yeni başladık

Geriye döner dönmez kaptanlık pazubandını koluna takan ve takımın liderliğini üstlenen Emre Belözoğlu, “Beklentileri biliyoruz ve daha yapacak çok işimiz var. Bizim için her şey yeniden başlıyor” dedi.

Emre Belözoğlu:Daha yeni başladık

Sezon başında transfer olduğu İspanya’nın Atletico Madrid takımından, “Sana ihtiyacımız var, geri dön” çağrısı üzerine hiç düşünmeden Fenerbahçe’ye geri dönen Emre Belözoğlu, kısa sürede gönülleri bir kez daha fethetti.

Volkan’ın feragat etmesiyle kaptanlık pazubandını koluna takan yıldız oyuncu, sahada bunun gereklerini tam anlamıyla yerine getirirken, futboluyla da takımın liderliğini üstlendi. En önemlisi ise, agresif tavırlarıyla geçmiş yıllarda tepki çeken Emre’nin, İspanya’dan adeta sinirlerini aldırmış bir şekilde dönmesiydi. Bu yeni görüntüsüyle alkış toplayan Fenerbahçe Kaptanı, en son Trabzon’da Zokora ile daha önce yaşadığı sorun nedeniyle özür dileyerek buzları eritti. Emre, Trabzon karşısında elde ettikleri galibiyet konusunda ise, “Umarım bunun devamı gelir. Bizden beklentileri biliyoruz. Kaliteli oyuncuların çok olduğu bir kadroya sahibiz. Tam anlamıyla kenetlenip, birbirimize destek olmak zorundayız. Şu ana kadar çok puan kaybettik. Artık kayba tahammülümüz yok. Bizim için bir anlamda her şey yeni başlıyor ve yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ