MENÜ

Emre Belözoğlu: Ya kalırım ya Avrupa

Kuyt gibi sözleşmesi bitecek bir diğer isim Emre'nin de durumu merak ediliyor. Tecrübeli futbolcu kendi durumunu şu sözlerle özetliyor: Oturur konuşuruz. Eğer olmazsa, benim için yurt dışı kapısı açılır.

Emre Belözoğlu: Ya kalırım  ya Avrupa

Fenerbahçe’de aynı Dirk Kuyt gibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan bir diğer isim ise takımın tecrübeli ismi Emre Belözoğlu... Mukavelesi tamamlanacak oyuncuyla ilgili her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Başarılı futbolcu ise hakkındaki transfer söylentilerinden son derece rahatsız oluyor. Emre, şu anda kimseye bu konuda bir açıklama yapmadığı belirterek, “Sezon sonuna kadar Fenerbahçe ile mukavelem devam ediyor. Bir kaç yıl daha futbol oynamayı düşünüyorum. Futbolu sezon sonunda bırakmak gibi bir planım yok. Fenerbahçe benim şu andaki takımım. Sezon sonunda oturur konuşuruz. Eğer olmazsa, o zaman benim için yurt dışı kapısı açılır” değerlendirmesini yaptı.

ABD’ye yeşil ışık!

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı, Fenerbahçe’den ayrılması durumunda gideceği takımı ise şu sözlerle özetledi: Bu ABD ya da başka bir Avrupa ülkesi takımlarından biri olabilir. Şimdilik enerjimi bu tür söylentilere değil, Fenerbahçe’nin başarısına harcıyorum. Buna odaklandım. Sosyal medyada hakkımda çıkan haberlere fazla itibar edilmesin.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ