MENÜ

Emre Belözoğlu: Gökhan Gönül'ün ağrıları var, Ozan Tufan'dan memnunuz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ankaragücü maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Ankaraya'ya kazanmak için geldiklerini vurgulayan Belözoğlu, ''Yapmamız gerekenin bilincinde Ankara'ya geldik. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç.'' dedi. Gökhan Gönül'ün ağrıları olduğunu ve Ozan Tufan'dan sağ bekte istedikleri performansı aldıklarını ifade eden genç hoca, ''Bireysel performansların takım oyununa olumlu katkı sağladığı bir maç izleriz inşallah." diye konuştu.

Emre Belözoğlu: Gökhan Gönül'ün ağrıları var, Ozan Tufan'dan memnunuz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 40. haftasında konuk olacakları Ankaragücü maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Ankaraya'ya galibiyet için geldiklerini vurgulayan Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Tek bir amaçla geldik, kazanmak'

“Yapmamız gerekenin bilincinde Ankara'ya geldik. Ankaragücü büyük bir camia, ligde kalmak istiyorlar ama biz tek bir amaçla geldik, kazanmak.”

'O yüzden Ozan'la orada başlayacağız'

"Gökhan Gönül'ün 1-1.5 haftadır ağrıları vardı. Fizik olarak daha net oyuncularla oynamak istiyoruz. Sakatlığını atlatmış ve daha net oyuncularla devam etmek istedik. O yüzden Ozan'la orada başlayacağız. Erzurum maçında Ozan'dan istediğimiz performansı aldık."

YORUM YAZ