MENÜ

Emre Belözoğlu: Ben olmasam da Eskişehir'de kazanacağız

Emre Belözoğlu, Arnavutluk maçının ardından açıklamalarda bulundu. 65. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Dorukhan'a bırakan Emre, Moldova maçında oynayıp oynamayacağının henüz belli olmadığını ifade etti.

Emre Belözoğlu: Ben olmasam da Eskişehir'de kazanacağız

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçında A Milli Takım deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 mağlup etti. Millilere galibiyeti getiren golleri 21'inci dakikada Burak Yılmaz ve 55'inci dakikada Hakan Çalhanoğlu kaydetti. A Milli Takım bu sonuçla teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki ilk galibiyetini elde ederken, gruba da galibiyetle başladı.

Haberin Devamı

65.dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Dorukhan'a bırakan Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Emre'nin açıklamaları şu şekilde:

Bu tip maçlarda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Emre, ''Geçmişte ne yazık ki bu turnuvalara bu maçları kazanamayarak gitmedik. Çok önemliydi bence o yüzden. Tecrübe böyle bir şey oluyor. Elimizden geldiğince arkadaşlarımızı bu yönde motive ettik hocamızla ve takımın büyükleriyle. Zaman zaman defans, zaman zaman forvet iyi durdu. Bu tip maçları kazanarak bu turnuvalara gidiliyor. Hedefimiz 6 puan almaktı, Eskişehir'de taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Moldova maçında oynayıp oynamayacağının henüz belli olmadığını ifade eden Emre, ''Önümüzde üç gün var, oturup konuşacağız doktorlarımızla ve hocalarımızla. Ben olmasam da Eskişehir'de kazanacağız.'' dedi ve sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ