MENÜ

Emre Belözoğlu: 60 dakikalık adam değilim

‘Çubuklu’yu 4 yıl aradan sonra yeniden giyecek olan 38 yaşındaki yıldız oldukça iddialı: ‘60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Ben sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım.

Emre Belözoğlu: 60 dakikalık adam değilim

Emre Belözoğlu 2014’te Fenerbahçe’nin son şampiyonluğunda kaptan olarak kupayı kaldırmıştı. Kaptanın bir sezon sonra Sarı-Lacivertliler’le ayrılan yolları 4 yıl aranın ardından yeniden kesişti.

Haberin Devamı

Heyecanının hiç bitmediğinin altını çizen Emre, “Fenerbahçe’ye ilk imzayı atmış gibi hissediyorum. Şampiyonluğa açım. Geldiğim günden bu yana benim için ‘60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım” dedi.

Transferlere tam not

Ersun Yanal’ın genç, tecrübeli ayrımı yapmadığını kaydeden Emre, “O’nun etrafında kenetlenip, taraftarımızla, camiamızla el ele verip özlenen başarıyı yakalayacağız” ifadesini kullandı.

Transferlerin çok kaliteli isimler olduğunu sözlerine ekleyen kaptan şöyle devam etti: “Kruse’nin kariyerine kimse laf edemez. Vedat Muriç’i geçen sezon tüm Türkiye yakından gördü. Rodrigues bizi kanatlardan ileriye götürecek, büyük katkı yapacak bir karakter. Kaleci Altay uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet edecek bir değer. Genç Allahyar’ın zamana ihtiyacı var. Murat Sağlam çok istekli, Boluspor maçından sonra onu tebrik ettim, mutluluğunu gözlerinden okudum.”

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ