MENÜ

Emrah Başsan'ın yeni adresi neresi olacak?

Galatasaray yeni sezonu erken açtı. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda diğer yandan da takımdaki geleceği belirsiz olan futbolcuların sayısı dikkat çekiyor.

Emrah Başsan'ın yeni adresi neresi olacak?

Galatasaray’da kariyerine devam edip etmeyeceği merak edilen isimlerden biri de Emrah Başsan… Florya’da yeni sezon öncesi takımla birlikte antrenmana çıkan ve geride bıraktığımız sezon Fortuna Sittard’da oynayan Başsan’ın durumuyla ilgili gözler Igor Tudor’un vereceği karara çevrildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Emrah Başsan’ın öncelikle kamp dönemindeki performansına bakacak. Eğer Başsan, Hırvat çalıştırıcının düşündüğü yapıya uygun olursa, yeni sezonda futbolcu Galatasaray forması giyecek.

Dursun Özbek: 'Gomis ve Belhanda'yı almadan gelme'

Sittard’a geri dönme ihtimali...

Antalyaspor’dan Galatasaray’a transfer olduktan sonra Rizespor’a kiralanan 25 yaşındaki futbolcu, daha sonra Fortuna Sittard’da yine kiralık olarak oynadı. 1,77 boyundaki Basşan, kesin olarak Sittard’a dönmeyecek. Ancak; futbolcunun Sittard ekibinde forma giydiği dönemde bazı kulüplerin radarına girdiği öğrenildi. Galatasaray’a henüz Emrah Başsan’ın transferi konusunda ulaşan bir teklif yok. Futbolcunun kalıp kalmayacağını, Igor Tudor ve yöneticilerin vereceği ortak karar belirleyecek.

Kaynak: Ajansspor

Galatasaray Lens'in peşinde

Haberin Devamı
YORUM YAZ