MENÜ

Emniyet müdürü ile görüştüler!

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fenerbahçe'ye yönelik saldırıyla ilgili yaptığı soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı.

Emniyet müdürü ile görüştüler!

Fenerbahçe kafilesine cumartesi gecesi ateşli silahla yapılan saldırı sonrası devam eden soruşturmada sıcak bir gelişme daha yaşandı. Sabah saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alına Nihat S. ve Emre A.'nın yakınları, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'la görüştü.

Olayla ilgili olarak dün gözaltına alınan şüphelilerden Nihat S.’nin ağabeyi Nevzat S., yakınlarıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada gazetecilere açıklama yapan Nevzat S, “Kardeşim minibüsçülük yapar. Teyzemin oğlu Emre A. da otobüsçülük yapar. Her gün o güzergahtan gelir giderler. O saatte olay yerinden araba geçmiş. Nedir yani bu? Neymiş bu plaka buradan geçti. Kardeşim oradan saatlerce araba geçiyor. Geliyorlar bunu Sürmene’den birilerine mal etmeye çalışıyorlar. Bu devletin acizliği benim görüşüm. Suçlu insanlar bir yerde gezecek. Suçsuz insanları evinden yurdundan alıp saatlerce sorgulayacaksın. Sorgulama yapabilirsin ama suçlu insanlara yapılır sorgulama. Yazık bu. Bir şey söyleyemiyorum. Her gün o güzergahtan gelir giderler” diye konuştu.

‘Yürümekten aciz bir çocuk’

Şüphelilerden Emre A’nın işvereni İbrahim Yıldız da, Emre A.’nın yanında çalıştığını, Nihat S’yi de tanıdığını belirterek, Emre A.’nın suçlu olmadığını söyledi. Yıldız, “Emre öyle bir çocuk değil, yapacağına ihtimal vermiyorum. Benim muavinim, yanımda çalışan çocuk. Olayın ardından kendisiyle görüştük. Rize’ye gidecekti o gün. Ben Emre’nin yaptığına ihtimal vermiyorum. Ben her türlü kefilim. Çünkü çocuk bir sineği dahi incitemez. Yürümekten aciz bir çocuk. Çocuk kavga olsa kaçar. Gider, ben kavga ederim. O ağlar sızlar. Kullanılmış olma ihtimalini Allah bilir” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ