MENÜ

Emirhan İlkhan: Kutsal formayı en iyi şekilde temsil edeceğim!

Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında ilk golünü atan Emirhan İlkhan, sergilediği performansla alkış topladı. 17 yaşındaki orta saha, maç sonu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok mutlu olduğunu belirtti, ''Daha çok çalışıp kutsal formayı en iyi şekilde temsil edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Emirhan İlkhan: Kutsal formayı en iyi şekilde temsil edeceğim!

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki yıldız adayı Emirhan İlkhan, Çaykur Rizespor maçında sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk Süper Lig maçında ilk golünü atan ve Siyah Beyazlı ekibin hücumlarında başrol oynayan Emirhan, 90 dakikanın ardından duygularını kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aktardı.

Haberin Devamı

Çok mutlu olduğunu vurgulayan genç oyuncu, ''Çıktığım ilk maçımda gol attığım için mutluyum. Daha çok çalışıp kutsal formayı en iyi şekilde temsil edeceğim.'' ifadelerini kullandı.

Emirhan İlkhan: Kutsal formayı en iyi şekilde temsil edeceğim

'Şanssız şekilde iki gol yedik'

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Emirhan, elinden geleni yaptığını belirtti, ''Elimden geleni yaptım, yaptık. Şanssız şekilde iki gol yedik. Maçın berabere bitmesi bizim hatamız. Takım olarak çok üzgünüz. İyi oynamak yetmiyor, önemli olan kazanmak.'' dedi.

YORUM YAZ