MENÜ

Emircan Altıntaş: Öncelik her zaman Ümraniye

1. Lig’de son iki sezonun flaş takımı Ümraniyespor’un en dikkat çeken ismi Emircan Altıntaş’a Süper Lig takımlarından teklif yağıyor. FANATİK’e konuşan genç oyuncu ise, “Ümraniyespor sayesinde bir yerlere geldim, kulübümün yararına olacak her öneriyi değerlendiririm” diyor.

Emircan Altıntaş: Öncelik her zaman Ümraniye

Ümraniyespor’da son iki sezonun en göze batan ismi Emircan Altıntaş... Önceki sezonu 7 golle bitiren, geçen sezon ise 14 gole katkı yapan başarılı 1995 doğumlu oyuncunun adı Süper Lig takımlarıyla ciddi şekilde anılıyor. Takımıyla Süper Lig’i Play-Off’ta kaçıran Emircan, hakkındaki transfer iddiaları için ise FANATİK’e konuştu. İki sezondur gösterdiği performansın çok daha fazlasını yapabileceğine inadığını söyleyen hücum oyuncusu, “Sadece futbola odaklıyım, çalıştığım sürece başaramayacağım bir şey yok. Buna inanıyorum ve bu yüzden çok çalışıyorum. Adımın transferde geçmesi elbette güzel bir şey” dedi ve ekledi:

‘Süper Lig’e hazırım’

Ümraniyespor çok güzel bir kulüp. Gelen futbolcu ayrılmak istemiyor. Çünkü her şeyiyle çok düzgün yönetilen bir takım. Bana şans verdiler ve ben de bunu değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum. Eğer Süper Lig’den bir teklif varsa ve bu benden önce kulübümün yararına olacaksa elbette değerlendiririm. Kendimi Süper Lig’de de ifade edebileceğime dair inancım sonsuz. Önce Süper Lig’de sonra da Avrupa’da oynama hedefim var.

Ümraniye’nin Sanchez’i

İdol olarak kendisine Alexis Sanchez’i aldığını ifade eden Emircan Altıntaş, “Arkadaşlarım da beni hem fizik hem de oyun olarak ona benzetiyorlar” diyor.

Rize ve Göztepe onu istiyor

Beşiktaş altyapısından yetişen Emircan Altıntaş, son iki sezonda Ümraniyespor formasıyla 13 gol attı, 8 asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncunun adı Göztepe ve Çaykur Rizespor’la anılıyor.

Ömer Necati Albayrak

Erce Kardeşler: Avrupa'ya hazırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ