MENÜ

Emir Miray Köksal kimdir, kaç yaşında? Emir Miray Köksal hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktörülük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, altyapıya önem vermeye devam ediyor. Kısa süre önce Fenerbahçe ile profesyonel sözleşmeye imza atan Emir Miray Köksal, Göztepe maçının kadrosuna yer aldı. Sakaryaspor altyapısında yetiştikten sonra dönenim Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından Fenerbahçe transfer edilen 5 oyuncudan biri olan Emir Miray sol bek bölgesinde görev yapıyor. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe taraftarı google aramalarına başladı: Emir Miray Köksal kimdir, kaç yaşında? Emir Miray Köksal hangi mevkide oynuyor? Detaylar haberimizde.

Emir Miray Köksal kimdir, kaç yaşında? Emir Miray Köksal hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'de sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu, 2001 doğumlu sol bek Emir Miray ile yakından ilgileniyor. Genç futbolcu, Göztepe maçının kadrosunda kendisine yer buldu. Sakaryaspor altyapısında yetiştikten sonra dönenim Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından Fenerbahçe transfer edilen 5 oyuncudan biri olan Emir Miray sol bek bölgesinde görev yapıyor. Fenerbahçe'nin sol bek ihtiyacını gidereceği düşünülen genç oyuncunun A takıma hazırlanıp zaman zaman forma şansı bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Emir Miray Köksal kimdir?

18 Ekim 2001'de Sakarya'da dünyaya gelen Emir, futbola 2013 yılında Sakaryaspor'da başladı. Alt yaş gruplarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 2017 yılında Fenerbahçe'ye transfer edildi.

Emir Miray Köksal kimdir, kaç yaşında Emir Miray Köksal hangi mevkide oynuyor

Haziran 2020'de Fenerbahçe ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan 19 yaşındaki oyuncu, sol bek mevkinde forma giyiyor. Fizik gücü ve tekniği ile dikkat çeken Emir, Emre Belözoğlu'nun takibinde olan oyuncular arasında yer alıyor.

YORUM YAZ