MENÜ

Emenike İstanbul'da!

Hakkındaki iddialardan bunalan Emmanuel Emenike Karabük'ü terk etti. Önceki gece saat 02.00'de tesisleri açtırıp eşyalarını toplayan Nijeryalı golcü soluğu İstanbul'da aldı.

Emenike İstanbul'da!

Karabükspor-Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle oynamak istemediği için futbol kamuoyunun gündemine oturan Emmanuel Emenike, baskılara daha fazla dayanamayarak Karabük’ü terk etti. Sakatlığıyla ilgili defalarca açıklama yapmasına rağmen bazı kesimler tarafından Fener’e karşı bilerek oynamadığı ileri sürülen, hatta maç sonrası takım arkadaşı Bülent Ataman’ın iğneli sözlerine hedef olan Nijeryalı golcü önceki gece yarısı İstanbul’a geldi. Siyahi golcünün gece 02.00’de tesisleri açtırıp şahsi eşyalarını aldığı, ardından da İstanbul’a doğru yola çıktığı öğrenildi. Emenike’nin kendisini baskı altında hissettiği, yapılan spekülasyonlar nedeniyle de gözden uzak kalmak istediği için Karabük’ten ayrıldığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Sezonu kapadı

Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ise Emenike’nin bilgileri dahilinde şehirden ayrıldığını söyledi. Tankut, “Futbolcumuz tedavisi için İstanbul’a gitti” açıklamasını yaptı. Fenerbahçe maçı öncesi ağrıları geçmediği için sahaya çıkmak istemeyen Emenike’nin, son iki haftada Antalya ve Trabzonspor’la oynanacak karşılaşmalarda da forma giyemeyeceği açıklandı.

YORUM YAZ