MENÜ

'Emeklerimiz boşa gidiyor'

Aykut Kocaman önceki gece katıldığı bir açılışta, haklarının yendiğini söylerken, Rıdvan Dilmen'in Manisaspor maçında bayanların tezahüratlarını 'vuvuzela' sesine benzetmesini ise doğru bulmadığını açıkladı

'Emeklerimiz boşa gidiyor'

Promat Matbaası’nın 20. yılı şerefine kurulan ‘Uygulamalı Matbaa Müzesi’nin açılışına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kocaman, tribünleri kadınlar ve çocukların doldurduğu Manisaspor maçını, hayatının çok özel anısı olarak daima hatırlayacağını söyledi. Kalabalığın kendisini de şaşırttığını belirten başarılı teknik adam, “Açıkcası 5 binden biraz fazlasını bekliyorduk” dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Rıdvan Dilmen’in tribündeki sesleri 2010 Dünya Kupası’nda çalınan Vuvuzela’ya benzetti” hatırlatmasına ise, “Hiç olmadı. Keşke demeseydi. Çünkü bu maçın sesi tarihe geçecek kadar özeldi” dedi.

Haberin Devamı

‘Hakem, Semih’in golünü vermeliydi’

Manisa maçının son dakikasında, Semih’in filelere gönderdiği topun ofsayt nedeniyle gol sayılmamasına da değinen Kocaman, “O yardımcı hakem golümüzü vermeliydi. Çünkü çok nizamiydi. Biz geçen yıldan beri bir şeyleri kazanmak adına çok emek veriyoruz. Ancak emeklerimiz hiçe sayılıyor” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ