MENÜ

Elveda Real, merhaba Kartal

Jose Maria Gutierrez Hernandez, nam-ı diğer Guti... Dün Bernabeu Stadı'ndaki basın toplantısıyla 24 senesini geçirdiği Real Madrid'e veda eden 33 yaşındaki yaşayan efsane, “Schuster bana çok güven vermişti. Bakalım şimdi ne olacak” dedi.

Elveda Real, merhaba Kartal

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın yeni transferi Guti, dün Santiago Bernabeu Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi ve Real Madrid’e veda etti. Real’in sportif direktörü Jorge Valdano’yla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan 33 yaşındaki İspanyol yıldızın sık sık duygulandığı gözlerden kaçmadı. Gazetecilerin Beşiktaş’ta şans dilediği tecrübeli futbolcu, “Real Madrid’te geçen 24 yılım da kolay değildi. Başka bir takımda daha zor olacağını düşünmüyorum. Ben nereye gidersem gideyim, en iyisini vermek için çalışacağım. Beşiktaş’ın teklifi çok iyi” diye konuştu.

‘9 yaşımdan beri buradayım’

Guti konuşması sırasında Beşiktaş’a transferini doğrulamaktan kaçınsa da, sarfettiği sözlerle açık vermekten kurtulamadı. Bernd Schuster’i iyi tanıdığını da söyleyen İspanyol futbolcu, “Schuster bana Real Madrid’te güven verdi. Bakalım şimdi ne olacak” ifadesini kullandı. “Real Madrid her zaman kalbimde olacak” diyen Guti, sözlerini şöyle noktaladı: 9 yaşımdam beri bu kulüpteyim. Herkes biliyor ki, bu kulüp bana çok şey verdi. Real Madrid’de uzun yıllar forma giymekten çok gururluyum. Umarım özlenen biri olurum. Çünkü bu iyi işler yaptığımın bir göstergesi olur. Ben ve çocuklarım, Real Madrid’in aboneleri ve böyle olmaya devam edeceğiz. Ben her zaman Real Madridli olacağım. Madridliler’in beni sevdiğini bilerek gidiyorum. Herkese teşekkürler. Elveda Real Madrid...

Tam bir kupa canavarı

Guti, 15 yıl formasını giydiği Real Madrid ile 5 lig, 3 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası Kupa, 1 Avrupa Süper Kupası, 4 İspanya Süper Kupası kazandı. Guti’nin kaldırdığı kupalar, basın toplantısı sırasında arkasındaydı... 33 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Real Madrid forması giydiği 541 maçta toplam 77 golün altına imzasını attı. Morientes’in sakatlandığı 2000-2001 sezonunda forvet olarak görev yapan Guti, 18 gol atmıştı.

Haberin Devamı

GUTI'NİN VEDASINA ÖZEL VİDEO

YORUM YAZ