MENÜ

Elneny'den Mesut Özil açıklaması

Beşiktaş'te bu sezon kiralık olarak forma giyen ve Sergen Yalçın'ın gelişi ile perfromansı yükselişe geçen Mohamed Elneny, beIN Sports'a çok özel açıklamalarda bulundu. Arsenal'de birlikte forma giydiği Mesut Özil ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mısırlı yıldız futbolcu, "Mesut Özil, Fenerbahçe'yi çok seviyor. Sürekli bahsediyor. Fenerbahçe'ye gelebilir gibi geliyor bana. Fenerbahçe marşları söyleyerek beni kızdırıyor." ifadelerini kullandı.

Elneny'den Mesut Özil açıklaması

Beşiktaş'ın bu sezon İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den kadrosuna kattığı ve Sergen Yalçın'ın Siyah Beyazlı ekibin başına geçmesinin ardından yükselen performansı ile dikaat çeken Mohamed Elneny, beIN Sports'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Mısırlı yıldızın önemli açıklamaları:

"Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Bu karardaki en büyük etken, Mesut Özil oldu. O benim ağabeyim, kardeşim gibi. Teklif geldiğinde fikrini sordum. O da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu söyledi."

'Premier Lig'den farkı çok yok'

"Gelmeden önce Premier Lig ile Süper Lig arasındaki farkın çok fazla olduğunu düşünüyordum. Geldikten sonra düşündüğüm kadar fark olmadığını gördüm. Birçok takım şampiyonluk yarışı içinde. Bütün takımlar birbirlerini yenebilecek güçte."

Beşiktaş'ta kalacak mı?

"Kulüp isterse, sözleşmemdeki maddeler doğrultusunda burada kalmam yönünde bir inisiyatif kullanırsa burada kalmayı isterim. Koşullar elverirse, kalmak isterim."

Haberin Devamı

"Sergen Hoca, daha sert, daha doğrudan iletişim kuran bir isim. Abdullah Hoca ise herkesi memnun etmeye çalışan, çatışma sevmeyen bir teknik adam. Ancak bazı oyuncular çatışmayı, bazı oyuncular da yumuşak davranılmasını ister."

"Gerçekten, bazen futbolda şansın yanınızda olması lazım. Son oynadığımız Trabzonspor maçı en güzel örnek. Maçı kazanabileceğimiz sınırsız fırsat vardı. Trabzonspor 2-3 pozisyona girdi ve 2 gol attı, 2 puan kaybettik. Avrupa Ligi de böyle..."

Elnenyden Mesut Özil açıklaması

Mesut Özil açıklaması

"Mesut Özil, Fenerbahçe'yi çok seviyor. Sürekli bahsediyor. Fenerbahçe'ye gelebilir gibi geliyor bana. Fenerbahçe marşları söyleyerek beni kızdırıyor."

YORUM YAZ