MENÜ

"Eleştiriler karalama amaçlı!"

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu aleyhinde yerel bir gazetede sistemli şekilde yürütülen karalama kampanyasının menfaat amaçlı olduğunu bildirdi.

"Eleştiriler karalama amaçlı!"

Mehmet Kızıl, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şöyle dedi:

"Yaklaşık 1 yıldır Gaziantepspor ve başta başkan İbrahim Kızıl olmak üzere Gaziantepspor yönetimini taraftarın hedefi haline getirmeye çalışan, kamuoyunu sürekli yalan ve maksatlı haberlerle yanlış bilgilendiren, gazetesini kendi menfaatleri ve çıkarları için kullanan, Gaziantepspor başkanını, yönetimini ve kulübün marka değerini nasıl düşürürüm anlayışıyla, kişisel hesaplaşmalarını kulübün menfaatlerinin üstünde tutan, gazetesini kimden nasıl para kopartırım hesaplarıyla herkese olduğu gibi kulübe karşı tehdit olarak kullanan Gaziantep’te yayımlanan yerel gazete sahibine dur deme ve tepki verme zamanı gelmiştir."

"HABERLER VE YAZILAR MENFAAT AMAÇLI"
Bir yerel gazetede yer alan haberler ve yazıların menfaat amaçlı olduğunu ileri süren Kızıl, açıklamasında şunları kaydetti:

"Değerli kamuoyunun, Gaziantep halkının, taraftarlarımızın bilmesi gerekmektedir ki, bir yıldır gazetesinde sistemli bir şekilde yürütülen karalama kampanyası menfaat amaçlıdır. Ökkeş Ö, geçen yıl personelinin maaşını ödeyemediğini söyleyerek Başkan İbrahim Kızıl’dan yardım istemiş ve iki ay içinde ödemek kaydıyla iki ayrı tarihte toplam 15 bin dolar borç para almıştır. Daha aldığı parayı ödemeden iki ay sonra ev alacağım eksiğim var diyerek tekrar yardım istemiştir. Üçüncü defa yardım etmek istemeyen İbrahim Kızıl, daha önce yaptığı ödemeleri tahsil etmek istemesine rağmen bugüne kadar netice alamamıştır.

Bizden gazetesini kullanarak sürekli para almaya çalışan bu zihniyet ne yazık ki ülkemizde gazeteci olarak kendini tanıtıyor. Ökkeş Ö. ve gazetesinin, bizle ilgili iyi haber yapsın diye büyük mücadelelerle emeğimizle kazandığımız maddiyatımızı, kendisine vermek ve gazetesinin finansmanını sağlamak zorunda değiliz. Bizim bundan çıkardığımız sonuç, gazeteciy diye dolaşan Ökkeş Ö’nin kalemini 15 bin dolara satabilecek olmasıdır."
Mehmet Kızıl, taraftarın ve Gaziantep halkının maksatlı haberlere itibar etmemelerini istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ