MENÜ

Elazığspor-Fenerbahçe maçından notlar

Elazığspor - Fenerbahçe maçından notlar...

Elazığspor-Fenerbahçe maçından notlar

Emre de desteğe geldi

Kart cezası nedeniyle kadroya alınmayan Emre Belözoğlu da tribündeki yerini aldı. Tecrübeli futbolcu, hem takım arkadaşlarıyla bütünlüğü sağlamak hem de yakın arkadaşı Okan Buruk’la hasret gidermek için Atatürk Stadı’ndaydı.

Tribünler full çekti

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren futbolseverler, Elazığ Atatürk Stadı’nın tribünlerini doldurdu. Fenerbahçeli taraftarlar da kale arkası tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümü doldurarak, takımlarına destek oldu. Elazığsporlu futbolcular, “Verginle güvendesin” pankartıyla sahaya çıktı. Maç öncesi iki ekibin teknik direktörü Ersun Yanal ve Okan Buruk birbirine şans diledi.

Statta elektrik skandalı

Haftanın son maçı büyük skandallara sahne oldu. Saat 18.00’de stadın tüm elektrikleri kesilirken, turnikeler çalışamaz duruma geldi. Soyunma odaları ve girişlerde de elektrik bulunmadığı için stat tam bir karanlığa gömüldü. Devreye giren jeneratörler ise sadece stat kenarlarını aydınlatmaya yetti.

Gizli kahraman Bilica

Bir dönem Fenerbahçe forması giydikten sonra önce Sivasspor’a, ardından Elazığspor’a transfer olan Fabio Bilica, dünkü maçın en dikkat çeken oyuncularından biriydi. Okan Buruk’un stoperden alıp ön libero oynattığı tecrübeli futbolcu, neredeyse tüm Fenerbahçe akınlarını kesen adam oldu. Bununla birlikte pas dağıtımını da üstlenen Brezilyalı oyuncunun futbolu takdir topladı.

Jammer’lar çıldırttı!

Maçı izlemeye gelen protokol nedeniyle stadın dört bir yanına sinyal kesici jammer’lar yerleştirildi. Bu nedenle internet bir türlü kullanılamazken, görevini yapmaya çalışan medya mensupları büyük sıkıntı yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ