MENÜ

Elazığ 2014'te fırtına gibi

İlk yarıda ligin en kötü takımlarından biri olarak gösterilen Bordo-Beyazlılar, Okan Buruk yönetiminde çıkışa geçti. Ev sahibi ekip, dünkü sonuçla birlikte 2014 yılında çıktığı 5 maçta, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Elazığ 2014'te fırtına gibi

Ligin ikinci devresinde fırtına gibi esen Elazığspor, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde harika bir 2014 geçirmeye devam ediyor. İlk yarıda alınan sonuçların ardından herkesin, ‘Kesin küme düşer’ dediği Bordo-Beyazlılar, ikinci yarıda çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Sahasında Fenerbahçe’yi konuk eden Buruk’un öğrencileri, pozitif bir futbol ortaya koymasının yanı sıra az kalsın güçlü rakibini devirmeyi başarıyordu. İlk 10 dakikalık Kanarya rüzgarını atlatıktan sonra hareketlenen ve oldukça hızlı bir futbol oynamaya başlayan ev sahibi, maça beraberliği getiren golü yemesine rağmen taraftarı önünde maçı iyi bir şekilde tamamladı. Bu yılki 5. resmi karşılaşmasına çıkan ekip, toplamda 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

‘Yine de 1 puan önemli’

Mücadelenin ardından konuşan Buruk’un yardımcısı İrfan Saraloğlu, “Kazanmak için sahaya çıktık. Rakip baskılı başladı ve toparlanmamız biraz sürdü. Golü bulmamız önemliydi. Devre arasında rakibin daha baskılı geleceğini bekliyorduk, ancak kırmızı kart Fenerbahçe’nin lehine oldu, oyuncular daha hırslıydı, daha iyi baskı kurdular. Taç atışında oyuncuyu kontrol edemedik. Belki ikinci golü bulsak, oyun kopacaktı, denedik ama olmadı. 1- 1’den sonra da fırsatlar yakaladık. Yine de lig liderinden aldığımız puanın önemli olduğunu düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ