MENÜ

Eküriler dikkat çekiyor

FANATİK At Yarışı ekibinin Cuma günü İzmir tahminleri...

Eküriler dikkat çekiyor

1.AYAK: İstanbul'dan hazır durumda gelen Black Magic Women bu yarışı kazanmaya en yakın isim olup bu safkanın sırasıyla rakipleri Solitaire, Golden Pie ve Iron Crescent'tir.
2.AYAK: Son yarışını yine aynı kısa mesafede kazanan ve formunu koruyan Farohan her ne kadar bu yarışın favorisi gözükse de arkasından ikinci ve üçüncü olan Volga Kızı ve Çetintürk rövanşı almak isteyecektir. Sancakgör ihmal edilmemelidir.
3.AYAK: Arap Cihan'ın çok güvendiği Anka seri stili ile kaçarak bitirmeye çalışacak olup formunun zirvesinde olan Uçanefe ve bekleme yarışı yapacak olan İmroz kesinlikle ihmal edilmeden kuponlara yazılmalıdır.
4.AYAK: 5 safkanın start alacağı bu koşuda ise 3 eküri koşan safkanlar bu koşuda bayağı bir ağır basıyor diyorum ve Demirtütün yazılarak bu koşu rahat bir şekilde izlenebilir.
5.AYAK: Son üç startında da bana geçilmez diyen Mustafa Türk Kill For You için her ne kadar yine geçilmez dese de cazip kupon yapanlar ikinci tek olarak değerlendirip sert rakiplerinin yanında koşacak olan safkanın rakipleri Erenim ve Quickly'dir.
6.AYAK: Günün en zor mücadelelerinden biri olan bu koşuda ise süprize açık bir koşu olduğundan fazla safkan yazmakta fayda var diyorum ve Baştacı, Özkızım, Çölserabı, Habernaz, Arzukız, Nurten ve Aypare sırasıyla benim önereceğim safkanlardır. Herkese bol şanslar.

1.AYAK: 7.5.1.6
2.AYAK: 8.6.2.1
3.AYAK: 1.3.4
4.AYAK: 1
5.AYAK: 7.3.1
6.AYAK: 9.1.12.6.7.4.2

ERHAN TAŞBEK / İZMİR

Haberin Devamı
YORUM YAZ