MENÜ

"Eksiklere rağmen puan alacak güçteyiz"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Medical Park Antalyaspor puan olarak bize yakın, rakibimizden 9 eksiğimize rağmen puan ya da puanlar alacak güçteyiz" dedi.

"Eksiklere rağmen puan alacak güçteyiz"

Yücel İldiz, yaptığı açıklamada, 13 Mayıs Cuma günü deplasmandaki Medical Park Antalyaspor maçı için Antalya’ya geldiklerini, hazırlıklarına burada devam ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Antalya’ya sakatlıkları süren Tozo, Şenol, Muhammet Hanefi, Bülent Bal, Bülent Kocabey, Yasin Avcı, Bülent Ataman, Emenike ve Hakan Söyler’in getirilmediğini anlatan İldiz, şöyle konuştu: "Son haftalarda Kardemir Karabükspor olarak şampiyonluğa oynayan takımlarla maçlar yapıyor olmamız, bazı spekülasyonların gündeme gelmesine neden oldu. Biz hep sadece futbol konuştuk, bundan sonra da futbol konuşacağız. Önümüzde Medical Park Antalyaspor maçı var. Medical Park Antalyaspor puan olarak bize yakın, bu nedenle rakibimizden 9 eksiğimize rağmen puan ya da puanlar alacak güçteyiz. Haftanın ilk maçını oynayacağız. Ligi en iyi yerde bitirmek adına her zaman olduğu gibi maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. Rakibimiz ile izleyenlere zevk veren bir futbol oynayacağımıza inanıyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ