MENÜ

Eksik Bursaspor'dan muhteşem zafer!

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Bursaspor, Altınordu'yu konuk etti. İlk devrede yokları oynayan Timsah, henüz 50. dakikada 10 kişi kaldı. Ancak Yeşil-Beyazlılar pes etmedi, 69'da Traore'nin harika plasesiyle 3 puana uzanıp, maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Eksik Bursaspor'dan muhteşem zafer!

Süper Lig mücadelesi veren Bursaspor, Play-Off veya ateş hattından kurtulma mücadelesinde olmayan Altınordu'yu ağırladı. Ancak Yeşil-Beyazlılar, ilk yarıdaki etkisiz görüntüsü ile taraftarını hüsrana uğrattı. Bu devrede İzmir ekibi etkili olurken, 12'de Okan Derici uzaklardan vurdu, kaleci Çağlar güçlükle çıkardı. Konuk ekipte, 37'de Hüsamettin, boş kaleye golü atamadı. İkinci yarının hemen başında, 50'de ev sahibinde Tayfur, 2000 doğumlu Batuhan Kırdaroğlu'na yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart ile oyundan atıldı. Ancak Timsah pes etmedi. 1 kişi eksik oynayan Yeşil-Beyazlılar, 69'da Burak Kapacak ile geldi. Recep ceza sahası içinde topu dışarı çevirdi, Traore harika bir plase ile takımını öne geçirdi: 1-0.

Haberin Devamı

Tecrübe farkı

Timsah kalan sürede ise eksik olmanın dezavantajıyla oyunu rölanti altına aldı. Konuk takım ise rakibinin bu durumundan faydalanamadı ve skor üretmeyi başaramadı. Hal böyle olunca ev sahibi, tecrübesiyle mücadeleden tek gollü zaferle ayrılmasını bildi. İrfan Buz, takımıyla çıktığı 3. maçını da kazanarak puanını 55 yaptı, maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu. Altınordu ise 14. sırada kaldı.

Mertcan Polat

YORUM YAZ