MENÜ

Eksiği yok fazlası çok!

Sakatlar bir bir düzeldi, şu ana kadar milli takıma giden oyuncular da bir sıkıntı yaşamadı. Daha önce eksikler nedeniyle 11 kurmakta güçlük yaşayan Pereira, şimdi de geniş kadro nedeniyle zorlanacak!

Eksiği yok fazlası çok!

Milli arada Aguero, Götze, David Silva, Pogba, Benzema başta olmak üzere birçok yıldız futbolcu sakatlık yaşarken, bu durum kulüpler için kabus oldu. Bir önceki milli arada Kjaer’i kaybeden Fenerbahçe için şimdilik işler çok iyi gidiyor. Kjaer, Alves ve Nani, sakatlık yaşamadan milli maçları tamamladı. Eğer Mehmet Topal, Şener, Ozan Tufan, Volkan Şen, Caner Erkin, Van Persie ve Kadlec de bu akşamki mücadelelerde sakatlık yaşamazsa, Sarı-Lacivertliler, Kayserispor, Ajax ve Galatasaray maçlarından oluşan zorlu viraja eksiksiz girecek.

Millileri dinlendirebilir

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan tek isim olan Lazar Markovic de tamamen iyileşti. Sırp yıldız, yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Daha önce eksiklerin çokluğu nedeniyle 11 oluşturmakta güçlük yaşayan Vitor Pereira, bu kez geniş kadro nedeniyle seçim yaparken zorlanacak. Portekizli çalıştırıcı, elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak için zaman zaman rotasyona gidecek. Pereira’nın Kayserispor karşısında bazı milli oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ