MENÜ

Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'ne yeni kursiyerler alınıyor

Yetenekli Jokeyleri yarışçılık sektörüne kazandıran Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi, prestijli bir meslek ve güzel bir gelecek sahibi olmak isteyen gençleri bekliyor. Apranti Eğitim Merkezi iki yıl süreli ve yatılı olup, bu süre içerisinde kursiyerlerimizin tüm eğitim masrafları, Türkiye Jokey Kulübü tarafından karşılanmaktadır.

Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'ne yeni kursiyerler alınıyor

Başvuru için gerekli olan şartları taşıyan adaylar, ebeveynleri/vasileri ile birlikte başvuru merkezlerinde “Kursiyer Ön Kayıt Formu” nu doldurarak, gerekli evraklar ile birlikte başvuru merkezlerine teslim edeceklerdir. Ön eleme sonucu uygun bulunan adaylar Ağustos ayı içerisinde yazılı sınav (İlköğretim konularını kapsayan), sözlü sınav (mülakat ve beden eğitimi sınavı) yapılmak üzere velisi/vasisi ile birlikte Apranti Eğitim Merkezi’ne davet edilecektir.

Haberin Devamı

Başvurular; aşağıda isimleri belirtilen başvuru merkezlerine 05 Temmuz - 8 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, İstanbul Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’ne hafta içi, diğer başvuru merkezlerine ise haftanın her günü, 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Başvuru merkezi

*Adana Yeşiloba Hipodromu

*Ankara 75. Yıl Hipodromu

*Bursa Osmangazi Hipodromu

*Diyarbakır Hipodromu

*Elazığ Hipodromu

*İstanbul Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi

*İzmir Şirinyer Hipodromu

*Kocaeli Kartepe Hipodromu

*Şanlıurfa Hipodromu

Başvuru için gerekli belgeler

İlköğretimin 2.kademesini (ikinci 4 yıllık kısmını) tamamlamış olmak ve/veya 3.kademede (üçüncü 4 yıllık kısımda) öğrenci olmak (2.kademeyi ortaokulu bitirmiş olan adayların kursiyerliklerinin kesinleşmesi halinde, 3.kademeye (açık lise’ye) kayıt yaptırmaları zorunludur.)

Haberin Devamı

Onyedi yaşından gün almamış olmak

Otuzbeş – kırkbeş kg. arasında bulunmak

Boy uzunluğu 130 – 155 cm. arasında olmak

Başvuru için gerekli evraklar

Ön Kayıt Formu (Başvuru Merkezlerinden temin edilecektir)

İki adet vesikalık resim (4,5 cm x 6 cm boyutlarında)

Bir adet fotoğraflı nüfus cüzdanı fotokopisi

İlköğretimin 2.kademesini (ikinci 4 yıllık kısmını) tamamlamış olduğuna dair noter onaylı belge ve/veya ortaöğretimde (lise’de) öğrenci olduğuna dair öğrenci belgesinin aslı

YORUM YAZ