MENÜ

Ehliyetsiz şoföre Ferrari!

Igor Tudor’u eleştiren Galatasaray camiası, “Ona Ferrari’yi teslim ettik ama maalesef ehliyeti yok” derken, yöneticiler ise “Bu takım iyi oynarken de başında Tudor vardı” ifadesini kullandı.

Ehliyetsiz şoföre Ferrari!

Galatasaray’ın Trabzonspor’a kaybetmesi, teknik direktör Igor Tudor’un yeniden masaya yatırılmasına yol açtı. Hırvat teknik adam iki haftadır oynanan kötü futbol ve alınan sonuçlar nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olurken, büyük maç kazanamaması da eleştirilen diğer faktör idi. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, şu an için hocasının arkasında durarak onu savundu.

Yönetim kalkanı

Kendi aralarında Tudor’u eleştiren ancak hocayla ilgili spekülasyonların takıma zarar vereceğini düşünen yöneticiler, kendi aralarındaki sohbetlerinde, “Kabul edelim ki iki haftadır iyi değiliz. Burada hocamızın tercihleri sorgulanabilir. Ancak futbolcuların performanslarındaki genel düşüş de kaygı verici... Bu takım iyi oynarken de başında Tudor vardı. Bu yüzden faturanın hemen hocaya kesilmesi kolaycılık olur” yorumunu yaptılar.

Muslera'nın kaderi polisin elinde!

Hırvat teknik adamın uygulamalarından rahatsız olan camia ise takımı lüks bir arabaya Tudor’u ise ehliyetsiz bir şoföre benzetti. Sarı-kırmızılılar, “Ona Ferrari’yi teslim ettik ama maalesef ehliyeti yok” diye sitemde bulundu.

‘Büyük’ engel

Galatasaray, son dönemde güçlü rakiplerine karşı galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılılar, zirve yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 13 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.

Aslan, 2015-2016 sezonunun 22. haftasında, 21 Şubat 2016’da Trabzonspor’u 2-1 yendiği maçtan sonra büyük rakipleri karşısında galip gelmeyi başaramadı. Cim-Bom, bu 13 müsabakanın 9’unda yenilirken, sadece 4 beraberlik görebildi. Bu karşılaşmalarda sadece 7 gol kaydeden Galatasaray, kalesinde 21 gole engel olamadı.

Kaynak: Skorer

Baş sorumlu Igor Tudor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ