MENÜ

Egemen ve Kuyt 11'e dönüyor

Teknik direktör İsmail Kartal, Bursaspor karşısında kazanan kadroda iki değişiklik yapacak. İyileşen Egemen, Bekir'in yerine; Dirk Kuyt ise Emenike'nin yerine ilk 11'de görev alacak.

Egemen ve Kuyt 11'e dönüyor

Fenerbahçe, pazartesi günü Bursaspor’la oynadığı zorlu maçtan galibiyetle ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmada etkili bir futbol sergileyerek Webo’nun tek golüyle güçlü rakibini devirmiş ve zirveye kurulmuştu. İsmail Kartal, yarınki Eskişehirspor maçında, kazanan kadrodan iki değişiklik yaparak sahaya çıkacak.

Bursa karşısında Bekir İrtegün, sakatlığı bulunan Egemen’in yerine savunmada görev yapmıştı. Emenike ise, Kuyt’ın ısınırken sakatlanması üzerine son anda ilk 11’e girmişti. Bekir, özellikle Fernandao karşısında etkili oynadı ve Brezilyalı golcüyü başarılı bir şekilde durdurdu.

Ancak buna rağmen Kartal, Eskişehir’de tecrübeli oyuncuyu yedek soyundurup iyileşen Egemen’i sahaya sürecek. Son haftalardaki kötü formunu Bursa maçında da sürdüren ve sadece 45 dakikada görev yapabilen Emenike de formayı Kuyt’a geri verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ