MENÜ

Egemen Korkmaz'ın galibiyet açıklaması

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Egemen Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Egemen Korkmaz'ın galibiyet açıklaması

Egemen Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam güzel bir galibiyet alarak ligde kendileri için çok önemli bir virajı dönmüş olduklarını belirterek, "Zorluk derecesi çok yüksek olan bu karşılaşmalarda iyi futboldan öte galibiyet daha büyük önem arz ediyor. Tüm takım olarak maçın son dakikasına kadar kazanma arzumuzu koruyarak istediğimiz galibiyeti elde ettik" dedi.

Bursasporlu taraftarların kendisine yönelik kötü tezahüratı konusunda açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, profesyonel futbolcular olarak kendilerine saygı gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Taraftarın tepki göstermesi kadar doğal bir şeyin olmayacağını vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, şunları söyledi:

"Fakat aile fertlerine küfre kadar uzanmasının hiçbir değerle bağdaşmayacağının ve bu tip olayların futbola büyük zarar vereceğinin altını çizmek isterim. Bu vesileyle artık hepimizin şapkasını önüne koyarak statlarımızdan kötü ve çirkin tezahüratı kovmamız gerekiyor. Tüm taraftarların bizim birer profesyonel olduğumuzu unutmamaları gerektiğine inanıyorum. Nasıl Bursaspor formasını giyerken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıysam, şimdi de Beşiktaş formasıyla mücadele etmeme tüm kamuoyu ve taraftarın saygı duymasını istiyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ