MENÜ

Efsane Hollandalı Overmars'tan ağır sözler: UEFA, Trump gibi!

Hollanda Futbol Federasyonu'nun corona virüsü nedeniyle ertelenen ligleri Ağustos ayında bitirme planı büyük tepki çekti. Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars, söylediği sözlerle UEFA ve Hollanda Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

Efsane Hollandalı Overmars'tan ağır sözler: UEFA, Trump gibi!

Corona virüs, birçok alan gibi spor dünyasını da vurdu. Birçok dalda spor organizasyonu ertelenirken, Hollanda Futbol Federasyonu'nun ligi 3 Ağustos'a kadar bitirme kararı alması tartışmalara neden oldu.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili en sert eleştirilerden birini, eski efsane futbolcu, Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars yaptı.

De Telegraaf'a konuşan Marc Overmars, "Para şu anda neden halkın sağlığından daha önemli? Federasyonun bağımsız bir karar vermesini umuyordum, ancak UEFA'nın arkasına saklanıyorlar" ifadesini kullandı.

Hollandalı efsane, "Bence büyük ülkeler maçların oynanması için UEFA'ya baskı yaptılar. UEFA da bundan yararlanıyor çünkü Şampiyonlar Ligi'nin oynanması 100 milyonlarca Euro fark anlamına geliyor" dedi.

OVERMARS'TAN TRUMP BENZETMESİ

Overmars, "UEFA ve Hollanda Futbol Federasyonu'nu ABD Başkanı Donald Trump'a benzetiyorum, çünkü o da geçen haftaya kadar "Ekonomi, corona virüsten daha önemli" açıklamalarını yapıyordu" diye ekledi.

YORUM YAZ