MENÜ
Sponsorlu

“Efsane Cuma indirimi başladı. En karlı alışveriş fırsatlarını kaçırmayın!”

Dev alışveriş platformu Hepsiburada ise dünyada Kara Cuma olarak bilinen bu özel günü Türkiye’de “Efsane Cuma” adı altında muhteşem bir alışveriş festivaline çeviriyor.

“Efsane Cuma indirimi başladı. En karlı alışveriş fırsatlarını kaçırmayın!”

Black Friday yani Kara Cuma… Amerika’da Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelen güne verilen isim. Kara Cuma, 1952'den bu yana Amerika’da Yılbaşı alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Bu özel günde birçok ünlü marka ürünlerinde önemli fırsatlar ve indirimler düzenliyor. Dev alışveriş platformu Hepsiburada ise dünyada Kara Cuma olarak bilinen bu özel günü Türkiye’de “Efsane Cuma” adı altında muhteşem bir alışveriş festivaline çeviriyor.

Hepsiburada rekora koşuyor

Türkiye'nin alışveriş günü "Efsane Cuma" başladı. Hepsiburada'da devasa indirim ve şaşırtacak fiyatlar için efsane gün, geldi çattı. Geçen yıl satışlarında rekor kıran Hepsiburada bu yıl da yüzde 80'e varan indirimlerle kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu olan ve geçen yıl bu gün yaptığı satışlarla rekorları alt üst eden Hepsiburada, kendi rekorunu kırma hedefiyle yola çıktı. 2.5 milyon ürünün satışa hazır olduğu Efsane Cuma'da yüzde 80'e varan indirimler var. Tüm bu özel indirimler 24 Kasım’a girdiğimiz ilk dakikalarda başlayacak ve 25 Kasım Cumartesi günü sona erecek.

Neler yok ki?

Doğru okudunuz tam 2.5 milyon ürün Hepsiburada'da satışa hazır. Bu ürünler arasında neler yok ki? Aklınıza gelebilecek her şey var. Spor ürünleri, Spor outdoor, Kozmetik, Elektronik, Moda, Oto, Bahçe, Yapı Market, Anne, Bebek, Oyuncak, Süpermarket, Petshop, Kitap, Müzik, Film, Hobi ve daha fazlası... İşte bu saydığımız bütün ürünlerde dev indirimler Efsane Cuma'da olacak.

Ekmekçi müjdeyi verdi

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi bu özel günle ilgili büyük müjdeyi verdi. Ekmekçi "Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerimizin sipariş vereceği her noktaya siparişi ulaştıracak sevkiyat ağı hazır durumda. 10 bin iş ortağımızla ülke genelinde büyük bir alışveriş hareketi gerçekleşecek. Ürünlerimiz toplam 14 futbol sahası genişliğinde bir alan kaplıyor. Depoda 650 mavi yaka çalışanımız var. ‘Efsane Cuma’ nedeniyle çalışan sayımızı 2 katına çıkardık.” ifadelerini kullandı.

Hepsiburada dev kadrosuyla sizleri bekliyor

Uzun süredir almayı düşündüğünüz bir ürün mü var? İnternette güvenilir bir alışveriş sitesimi arıyorsunuz? Daha fazla ürün yorumumu istiyorsunuz? Temel ihtiyaçlarımı toptan alayım, bu dertten kurtulayım mı diyorsunuz? Yakınlarınıza yılbaşı için ucuz ama güzel bir hediye mi almak istiyorsunuz? İşte bu saydıklarımızın hepsi ve daha fazlası “Efsane Cuma” avantajlarıyla sadece Hepsiburada.com’da…
“Efsane Cuma indirimi başladı. En karlı alışveriş fırsatlarını kaçırmayın”




YORUM YAZ