MENÜ

Efes World Cup biletleri satışta!

Ankara'da 21-23 Ağustos tarihleri arasında (A) Milli Basketbol Takımı'nın yanı sıra Arjantin, Lübnan ve Kanada'nın mücadele edeceği Efes Pilsen World Cup 9 organizasyonun biletlerinin indirimli ön satışı başladı.

Efes World Cup biletleri satışta!

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Efes Pilsen’in ana sponsorluğunda düzenlenen uluslararası basketbol turnuvası Efes Pilsen World Cup’ın dokuzuncusu, 21-23 Ağustos tarihleri arasında, Ankara’da yeni yapılan Ankara Arena’da gerçekleştirilecek.

(A) Milli Basketbol Takımı, turnuvada Kanada, Lübnan ve Arjantin milli takımlarını konuk edecek. Ay-yıldızlılar, 28 Ağustos-12 Eylül 2010 tarihleri arasında Türkiye’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesindeki en önemli sınavını, Efes Pilsen World Cup 9’da verecek.

Efes Pilsen World Cup 9’un paket biletleri, www.biletix.com üzerinden bugünden itibaren indirimli ön satışa çıkıyor.

8 YILDA, 5 KITADAN 24 ÜLKE
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2002 yılından bu yana organize ettiği ve Efes Pilsen’in sponsoru olduğu Efes Pilsen World Cup’a 8 yılda, 5 kıtadan toplam 24 ülke katıldı.

Efes Pilsen World Cup 1’de Angola, Cezayir, Brezilya, Kanada, Çin, Bulgaristan ve Sırbistan Karadağ, Efes Pilsen World Cup 2’de Rusya, İtalya, Letonya ve Sırbistan Karadağ ile dünya dördüncüsü Yeni Zelanda, Efes Pilsen World Cup 3’te Almanya, Rusya, Slovenya, İsrail ve İsveç, Efes Pilsen World Cup 4’te Fransa, Rusya İtalya, Sırbistan Karadağ ve Slovenya, Efes Pilsen World Cup 5’te Slovenya, Katar ve Lübnan, Efes Pilsen World Cup 6’da Çin, Sırbistan Polonya, Letonya ve Hırvatistan, Efes Pilsen World Cup 7’de Bosna Hersek, Büyük Britanya ve Portekiz, Efes Pilsen World Cup 8’de ise Almanya, Büyük Britanya, Makedonya, Letonya ve Hırvatistan takımları mücadele ettiler.

MAÇLAR NTVSPOR’DAN CANLI OLARAK YAYINLANACAK
Ankara’da gerçekleştirilecek Efes Pilsen World Cup 9’da (A) Milli Basketbol Takımı’nın oynayacağı maçlar, NTVSpor’dan canlı olarak yayınlanırken, diğer maçların yayın programı ise önümüzdeki günlerde belirlenecek.

TÜM DETAYLAR INTERNETTE

Turnuva için geri sayım başlarken, organizasyonun resmi internet sitesine basketbolseverler www.efesworldcup.com url adresinden ulaşabilecek.

Bu sitede, Efes Pilsen World Cup 9 ile ilgili haberlerin yanı sıra turnuvanın tarihçesi, turnuvaya katılacak olan takımların bilgileri, Ankara şehrinin tanıtımı ve turnuva ile ilgi aktivitelerin bilgileri de yer alacak.

Basketbolseverler ayrıca siteden, Efes Pilsen World Cup 9’un programına ve turnuvanın gerçekleştirileceği salonun bilgilerine de ulaşabilecekler.

TURNUVA PROGRAMI
Efes Pilsen World Cup’ta maç saatlerinin yayın programına göre yeniden belirlenebileceği ifade edilirken, açıklanan program şöyle:

21.08.2010 Cumartesi
18:00 Arjantin-Kanada
20:30 Türkiye-Lübnan

22.08.2010 Pazar
18:00 Lübnan-Arjantin
20:30 Türkiye-Kanada

23.08.2010 Pazartesi
18:00 Kanada-Lübnan
20:30 Türkiye-Arjantin

Haberin Devamı
YORUM YAZ