MENÜ

Efes telafi, Fenerbahçe seri peşinde

THY EuroLeague'de ilk iki maçı kazanan Fenerbahçe, zorlu deplasmanda Zalgiris Kaunas’ı yenerek 3. zaferini almak için sahaya çıkacak. Anadolu Efes ise, yine Litvanya temsilcisine karşı aldığı yenilginin telafisini, Khimki karşısında yapmaya çalışacak.

Efes telafi, Fenerbahçe seri peşinde

THY Euroleague’de çift maçlı haftada, Anadolu Efes ile Fenerbahçe 3. maçlarını oynayacak. Geçen sezonun ikincisi Fenerbahçe ve üçüncüsü Zalgiris’i karşı karşıya getirecek karşılaşma Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena’da TSİ 20.45’te başlayacak.

Haberin Devamı

Ligdeki ilk 2 maçını kazanan Sarı-Lacivertliler, averajla lider durumda bulunuyor. İlk iki maçında sahasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria ve Rusya temsilcisi Khimki’yi rahat geçen Fenerbahçe, Litvanya’da da galibiyet arayacak. Sezona kendi sahasında İspanya ekibi Baskonia’ya yenilerek başlayan Zalgiris ise deplasmanda Anadolu Efes’i farklı geçti. İki takım geçen sezon Dörtlü Final’de karşılaşmış ve Fenerbahçe rakibini 76-67 yenerek finale yükselmişti.

Khimki’nin galibiyeti yok

Anadolu Efes ise Rusya temsilcisi Khimki’ye konuk olacak. Başkent Moskova’daki Arena Mytishchi’nin ev sahipliği yapacağı karşılaşma, TSİ 20.00’de başlayacak. Lacivert-beyazlılar, organizasyondaki ilk maçında Bayern Münih’i deplasmanda 90-71 mağlup ederken, ikinci müsabakasında ise sahasında Zalgiris’e 93-79 yenildi. Khimki ise ligde çıktığı 2 karşılaşmada da sahadan yenik ayrıldı. Rus ekibi, ilk maçında konuk ettiği Olympiakos’a 87-66, ikinci müsabakasında ise deplasmanda Fenerbahçe’ye 93-85 mağlup oldu

YORUM YAZ