MENÜ

Edirnespor final yolunda

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, final yolunda ilerleyen Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı maça tüm Edirnelileri davet etti.

Edirnespor final yolunda

Deplasmanda Boluspor Erkek Basketbol Takımı ile oynadığı maçı, 70-69 yenerek kazanan Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, final yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Edirne’yi temsil eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın 13 Haziran Çarşamba Günü saat 18.00’de Mimar Sinan Spor Salonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağını belirten Gürkan, bu önemli maça tüm Edirnelileri davet etti.

Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselebilmesi için son iki maçı mutlaka alması gerektiğini belirten Gürkan, bunda da taraftar desteğinin en önemli faktör olduğunu söyledi. Gürkan, “Edirnespor Basketbol Takımı bu maçın ardından bayramın ikinci günü olan 16 Haziran 2018 tarihinde deplasmanda Bursa Finalspor ile karşı karşıya gelecek. Kurulduğu ilk yıl Bölgesel Amatör Ligten; 2’inci lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor’un bu başarıyı devam ettireceğine ve Edirne’yi 1. Ligte temsil edeceğine inancımız tam. Haydi Edirne; bu gururda; bu başarıda senin de payın olsun. Hep birlikte desteğimiz takımımıza, desteğimiz Edirne’ye” dedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ