MENÜ

Edirne, Balkanlar'ın spor merkezi olmayı amaçlıyor

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, tesisleşme hamlesi ile Balkanların spor merkezi haline gelmeyi amaçladıklarını söyledi.

Edirne, Balkanlar'ın spor merkezi olmayı amaçlıyor

Edirne’de yapımı devam eden bin 500 kişilik çok amaçlı spor salonunun inşaatında incelemede bulunan Ocak, burada yaptığı açıklamada, iki yıl sonra faaliyete geçmesi planlanan spor kompleksinin bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Edirne’nin kısa sürede Balkanlar’ın spor merkezi haline geleceğini aktaran Serhat Ocak, "Yapılan tesisleşme hamlesi ile Edirne’nin sadece ülkemizin değil Balkanlar’ın spor merkezi haline gelmesini amaçlamaktayız. Ulusal ve uluslararası organizasyonların sayısının artması, sadece ilimizdeki spora değil aynı zamanda turizmine de katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Hedeflerinin gençlerin daha iyi spor yapmalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Ocak, "Buna bağlı olarak halkımızın sağlıklı yaşamına katkıda bulunmak, sporu tabana yaymak, beraberinde ulusal ve uluslararası dereceler elde eden sporcuların ve yapılan branş çeşidinin artmasını sağlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Edirne’de yapımı devam eden spor kompleksinde, parke zeminli spor salonu, sentetik zeminli spor salonu, 6 antrenman salonu, 4 soyunma odası, 2 engelli soyunma odası, 2 antrenör odası, 2 hakem odası, 2 mescit, 4 ofis, büfe, restoran, kapalı otopark bulunacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ