MENÜ

Edin Dzeko sezon sonunda neden olmasın?

Manchester City, şampiyonluk yarışını düşünüp devre arasında yollamadı ama sezon sonunda Bosnalı yıldızın takımdan ayrılacağı kesin. Fenerbahçe de 4. yıldızı takıp, Devler Ligi biletiyle Dzeko'nun kapısını çalmak, böylece transferde avantaj yakalamakta kararlı.

Edin Dzeko sezon sonunda neden olmasın?

Fenerbahçe, devre arasında alamadığı Bosnalı golcüyü önümüzdeki sezon mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Eski Fenerli Boliç’in de, “Başkan Aziz Yıldırım, benden Edin Dzeko hakkında bilgi aldı” demesi, taraftarları heyecanlandırdı.

Sarı-Lacivertliler’in ara transferde golcü olarak listesine giren en önemli isim, Manchester City’de forma giyen Edin Dzeko’ydu. Hatta eski Fenerbahçeli ve aynı zamanda Bosnalı golcü Dzeko’nun vatandaşı olan Elvir Boliç, ülkesinde yaptığı açıklamada, “Başkan Aziz Yıldırım, benden Dzeko hakkında bilgi aldı” demişti. Dün transferin son gününde İngiliz basınında da, Kanarya’nın, Dzeko’yu istediği
öne sürülmüştü. Ada’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail’in haberine göre Aziz Yıldırım, City’ye bu oyuncu için 12 milyon Pound ödemeye hazır olduğunu belirtti. Ancak sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Dzeko’yu, İngiliz temsilcisinin şu an bırakmak istemediği öğrenildi.

Listenin en tepesinde

Bu sezon sadece 4 gol atabilen ve teknik direktör Manuel Pellegri’nin pek de şans vermediği tecrübeli futbolcunun, Kun Agüero ve yeni transfer edilen Wilfried Bony’den formayı alamayacağı konuşuluyor. Geleceğini şimdiden düşünmeye başlayan Dzeko’nun, bu şartlar altında Fenerbahçe’ye sıcak bakabileceği belirtiliyor. Kazanılacak şampiyonlukla Devler Ligi’ne direkt gitme hakkını elde etmek isteyen Fenerbahçe’nin, Dzeko’yu alınacak yıldızlar listesinde en tepeye koyduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ