MENÜ

EA Games'e göre Fortnite, endüstri için yararlı bir oyun

Video oyun sektörünün en büyük video oyun dağıtımcılarından ve geliştiricilerinden bir tanesi olan Electronic Arts, yine Fortnite hakkında konuştu. EA Games'in CEO'su Andrew Wilson, Fortnite'ın şu anda bir fenomen olduğunu ve endüstri için yararlı bir oyun olduğunu dile getirdi.

EA Games'e göre Fortnite, endüstri için yararlı bir oyun

Şu anda beklentilerinin kendi kitlelerini büyütmek olduğunu söyleyen Andrew Wilson, yeni geliştirdikleri rekabetçi oyunların içeriklerini oyunculara yaymak için çalışmalara devam ettiklerini açıkladı. Aslına bakarsanız Wilson'ın neden Fortnite'ı bu kadar sevdiği, bu cümlelerin içerisinde yatıyor.

Haberin Devamı

EA'in CEO'su Fortnite hakkında konuştu

Yakın zamanda piyasaya çıkacak olan Battlefield 5'e Battle Royale modu ekleyen EA Games, oyunun sahip olduğu bu modun reklamını para vermeden Fortnite ve PUBG üzerinden yapabiliyor. Hali hazırda Battle Royale oyunlarına ilgi duyan oyuncular, böylelikle eğer Fortnite'ı sevmezlerse Battle Royale türünün nimetlerini başka oyunlarda arayacaklar. Bu sebepten dolayı Andrew Wilson'un neden Fortnite'ı sevdiğini anlayabiliriz.

Bakalım Battlefield 5, satış anlamında rakibi Call of Duty Black Ops 4'ü geride bırakabilecek mi? Ayrıca Battlefield serisini bu sene mekaniksel anlamda değiştiren EA Games, oyuncuların oyun hakkında ne düşündüğünü de merak etmekte.

YORUM YAZ