MENÜ

EA Games, BF5 için Rockstar Games ve Activision'dan korktu mu?

Geride bıraktığımız gün EA Games, Battlefield 5'in ertelendiğini belirtmişti. 20 Kasım tarihine ertelenen oyun sonrasında oyunu bekleyen oyuncular üzüldü.

EA Games, BF5 için Rockstar Games ve Activision'dan korktu mu?

Tam olarak neredeyse 1 ay ertelenen oyun, tahminlere göre Red Dead Redemption 2 ve Call of Duty: Black Ops 4 yüzünden ertelenmiş olabilir. 26 Ekim tarihinde çıkacak olan Red Dead Redemption 2 ve 12 Ekim tarihinde çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 4, şüphesiz Battlefield 5'e göre video oyun dünyasında daha büyük bir heyecan oluşturmayı başardı.

Haberin Devamı

EA Games'in yeni oyunu Battlefield 5 neden ertelendi?

Call of Duty serisinin kendine özel bir kitlesi olduğunu varsayarsak, şu anda geliştirilmekte olan ve bu sene çıkması planlanan herhangi bir oyun piyasada Red Dead Redemption 2'nin karşısında tutunamayacaktır. Diğer oyunların satışlarını etkileyen bu iki oyun yüzünden geliştiriciler genellikle oyunlarını Ekim ayından sonrasında bıraktılar.

Fakat ertelenme sebebinin arkasında asıl neden ne yatıyor bilemeyiz. Belki de gerçekten oyunda teknik sıkıntılar ortaya çıktı ve ani bir kararla DICE, oyunu düzeltmeye koyuldu.

Kaynak: Merlinin Kazanı

YORUM YAZ