MENÜ

Dzsudzsak resmen imzaladı! İşte ilk sözleri...

Bursaspor'un yeni transfer Dzsudzsak, kendisini 4 yıllığına Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Dzsudzsak resmen imzaladı! İşte ilk sözleri...

Macar yıldız Dzsudzsak, kendisini 4 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. 28 yaşındaki oyuncu, imza törenindeki sözlerine "Selamun aleykum" diyerek başladı ve şunları söyledi:

"Buraya gelen herkese tek tek teşekkür ederim. Tüylerim diken diken oldu. Yeni stadyumumuza ve Bursaspor'daki ilk maçıma çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bütün kalitemi ve mücadelemi Bursaspor için vereceğimi söylemek istiyorum. Başka söyleyebilecek bir şey bulamıyorum. Bu kalabalık karşısında çok mutluyum.

Herhangi bir lakabım yok ama buradaki tezahürat karşısında bile duygulandım. Bana sadece Dzsudzsak demeleri yeterli. Ama ileride benim için bir beste yapmaları beni tabii ki mutlu eder."

Öte yandan Dzsudzsak imza töreninin ardından taraftarlara üçlü çektirdi.
Feghouli'den Fenerbahçe'ye: Çabuk bitirin


Dzsudzsak'n Kariyeri

Dzsudzsak, 24 Ekim 2007'de Eredivisie ekiplerinden PSV ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferi 2008 yazında yapmayı planlayan PSV, oyuncuları Kenneth Perez'in takımdan ayrılması üzerine transferi Ocak 2008'de yapmak zorunda kaldı.

Dzsudzsak, Eredivisie'deki ilk maçına 12 Ocak 2008'de çıktı. Feyenoord'a karşı oynanan maç, PSV'nin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. VVV-Venlo ile oynanan ve 1-1 biten bir sonraki maçta Dzsudzsák, ligdeki ilk golünü kaydetti. İlk asistini ise 23 Ocak 2008'de Sparta Rotterdam ile oynanan ve 3-1 kazanılan maçta yaptı.

İlk sezonunda 17 lig maçına çıkan Dzsudzsák, bu maçlarda 3 gol kaydederek PSV'nin lig şampiyonluğunu kazanmasında büyük rol oynadı.

Dzsudzsak, ilk hat trick'ini 5 Şubat 2009'da Philips Stadion'da oynanan ve PSV'nin ADO Den Haag'ı 6-0 yendiği maçta yaptı. Aynı sezon oynadığı 32 lig maçında 11 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

15 Ağustos 2009'da, ezeli rakipleri AFC Ajax karşısında 4-3 kazanılan maçta, maçın adamı seçildi. Dzsudzsák, bu maçta attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle Dünyada Haftanın Futbolcusu ödülünü kazanmakla birlikte, Haftanın Takımı'nda da kendine yer buldu. Dzsudzsák, 12 Haziran 2011 tarihinde açıklanmayan bir ücret karşılığında Rusya'nın Anji Mahaçkala takımına transfer oldu. Macar futbolcu, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Macar yıldız burada sadece 8 maça çıkarken 12 Ocak 2012'de, aynı ligin bir diğer ekibi Dinamo Moskova ile anlaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ