MENÜ

Dzeko-Martins elele!

Alman ekibinin hocası Armin Veh, cezalı Grafite'nin yokluğunda Nijeryalı golcüsü Martins'i oynatacak. Hafif sakatlığı bulunan Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Dzeko'nun ise zorlu maçta forma giyebileceği kaydedildi.

Dzeko-Martins elele!

İnönü Stadı’nda bu akşam oynanacak karşılaşma, Beşiktaş kadar Wolfsburg için de büyük önem taşıyor. Alman ekibi 3 puan alması halinde ikinci tura çıkma yolunda dev bir adım atacak. Ancak hem ligde, hem de Avrupa’da inişli-çıkışlı bir görüntü çizen Alman ekibinde de sorunlar yaşanıyor. Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Wolfsburg’ta cezalı Grafite formasından uzak kalacak. Teknik direktör Armin Veh, Brezilyalı Grafite’nin yerine sezon başında transfer edilen Obafemi Martins’i oynatmayı planlıyor.

Taraftarı övdü
Wolfsburg’ta hafif sakatlığı bulunan Edin Dzeko’nun ise durumunun iyi olduğu kaydedildi. Sağ arka adalesinde ağrı hisseden Boşnak golcünün, bugünkü zorlu sınavda forma giyebileceği kaydedildi. Sezon başında ismi Milan ile anılan Edin Dzeko’yu, Almanya’daki maçta Matteo Ferrari savunmuş ve Boşnak yıldıza adım attırmamıştı. İstanbul’a indikten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kısa bir açıklamada bulunan Dzeko, “Daha önce Türkiye karşılaşması için milli takımımla İstanbul’a gelmiştim.?O zaman yenilmiştik, taraftarların desteği de beni çok etkilemişti. Yarın (bugün) Beşiktaş’a taraftarlarının destek olacağını düşünüyorum, ancak bu kez benim takımım kazanacak. Grafite bizim için önemli bir eksik, ama onun yerine forma giyecek olan arkadaşımız üzerine düşen görevi yapacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE MARTINS VE DZEKO

YORUM YAZ