MENÜ

Dyego Sousa transferinde son dakika gelişmesi! Beşiktaş...

Benfica, 31 yaşındaki forvetin Beşiktaş’la görüşmesine onay verdi. Portekiz ekibinde kiralık oynayan, bonservisi ise Shenzhen’de olan tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlılara gelmeye hazır. Ancak Kartal’ın golcü transferinde birinci önceliği Nikola Kalinic

Dyego Sousa transferinde son dakika gelişmesi! Beşiktaş...

Beşiktaş'ta sontrfor transferi için farklı isimlerle temaslar sürerken gündeme gelen son isimlerden Dyego Sousa'da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sabah'ın haberine göre; Brezilya asıllı Portekizli futbolcu için kiralık olarak formasını giydiği Benfica'dan görüşme izni çıktı. Bonservisi Çin ekibi Shenzhen'de bulunan 31 yaşındaki golcüyle anlaşma sağlanırsa Portekiz ekibi, siyah-beyazlılara gitmesine onay verecek.

Haberin Devamı

AY SONUNA KADAR BEKLEYECEKLER

Kartal, Shenzhen'le de Sousa'yı kiralamak için temaslarını sürdürüyor. Ancak Beşiktaş'ın birinci önceliği Nikola Kalinic. 32 yaşındaki Hırvat forvetin bonservisini almak için kulübü Atletico Madrid ile yaptığı görüşmelerin sonuçlanmasını bekleyen siyah-beyazlılar, ay sonuna kadar olumlu bir gelişme olmazsa Sousa üzerinde yoğunlaşacak. Benfica'da fazla forma şansı bulamayan, Çin Ligi'ne de dönmek istemeyen tecrübeli golcünün Beşiktaş'a transferine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ